Από Σεπτέμβρη έρχεται και 3η δόση εμβολίου!

«Να πείσουμε τον κόσμο να εμβολιαστεί» αναφέρει ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος

Must Read

Η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για συγκεκριμένες -προς το παρόν– επαγγελματικές κατηγορίες είναι γεγονός. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι, εάν αυτή η υποχρεωτικότητα -για άλλους εξαναγκασμός- θα αφορά στις δύο δόσεις ή και στην επόμενη (στις επόμενες;) που θα ακολουθήσουν…

Βατόπουλος: «Τρίτη δόση του εμβολίου μετά τον Σεπτέμβριο»

Βέβαιος εμφανίστηκε για εμβολιασμό με τρίτη δόση τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ο καθηγητής Αλκιβιάδης Βατόπουλος. Τόνισε ότι αυτό είναι το πιθανότερο σενάριο, αν αυτό τελικά κριθεί αναγκαίο.

Ο καθηγητής μικροβιολογίας ανέφερε επίσης ότι τα εμβόλια προστατεύουν από την βαριά νόσηση και από τον θάνατο, ενώ σημείωσε ότι η ο ρυθμός του εμβολιασμού θα κρίνει και την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας.

Το μέλος της επιτροπής τον ειδικών αναφέρθηκε και στο θέμα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού. Από την πλευρά του υποστήριξε ότι πολλές φορές η μεγάλη πίεση φέρνει αντίθετα αποτελέσματα.

«Να πείσουμε τον κόσμο να εμβολιαστεί»

«Δεν μου αρέσει η υποχρεωτικότητα όπως τέθηκε ως ζήτημα. Είναι μια συζήτηση που έφυγε από τον στόχο. Πρέπει να πειστεί ο κόσμος. Εφόσον σου ανατίθεται να περιποιηθείς έναν ηλικιωμένο ευάλωτο, οφείλεις να είσαι εμβολιασμένος» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Βατόπουλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This