Καταγγελίες για αστυνομοκρατία στην επίσκεψη Μητσοτάκη στο Νοσοκομείο Χαλκίδας – Τι είπε νοσηλεύτρια στον Πρωθυπουργό (video)

Καταγγελίες ότι αποκλείστηκε η πρόσβαση ακόμα και σε ασθενείς! Πως «ρούμπωσε» Μητσοτάκη και Κικίλια μια εργαζόμενη στο ΓΝ Χαλκίδας

Must Read

Όσο και αν παρουσιάζεται από το Μαξίμου ένα… ιδανικό κλίμα σε κάθε επίσκεψη του Πρωθυπουργού, η πραγματικότητα πάντα διαψεύδει το αφήγημα. Έτσι και στη Χαλκίδα, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα βρήκε όλα… υπέροχα και τέλεια στο Γενικό Νοσοκομείο.

Εργαζόμενοι του Νοσοκομείου και εργατικά σωματεία της περιοχής που συγκεντρώθηκαν στην πύλη του ΓΝ, αλλά και κοντά στα ΚΤΕΛ, κατήγγειλαν κλίμα αστυνομοκρατίας, όπως μετέφερε το eviatopblog.gr.

Φωτογραφία από www.eviatopblog.gr

Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ και της αστυνομίας παρατάχθηκαν στο χώρο των κινητοποιήσεων και απέκλεισαν τον μοναδικό δρόμο που οδηγεί στο Νοσοκομείο. Κάτι που κατήγγειλε και συνταξιούχος του ΙΚΑ, λέγοντας ότι ούτε ασθενείς δεν επιτρέπονταν να προσεγγίσουν το νοσοκομείο!

Τα συνθήματα των συγκεντρωμένων ήταν «Με ΜΑΤ και βία δεν γίνεται Υγεία – Μαζικές προσλήψεις στα νοσοκομεία» και «Τέρμα πια στην κοροϊδία, δώστε λεφτά για την Υγεία».

Τόμπολα…

Μια νοσηλεύτρια που εργάζεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας με λίγες λέξεις εξέθεσε την κυβερνητική πολιτική.

Σε σύντομη συνομιλία της με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου ελέχθη από τον κ.Κικίλια το «ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι θα όλοι οι νοσηλευτές θα γίνουν μόνιμοι», η νοσηλεύτρια απάντησε: «Μας είχε ανακοινώσει ότι θα μας δώσει και μπόνους και δεν μας έδωσε τίποτα»!

Λίγο αργότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέβηκε στην παραλία Χαλκίδας κι έβγαζε «αυθόρμητες» selfie με πολίτες…

Τι να σκέφτεται άραγε το μωρό στο καρότσι;

Κατά τα άλλα… Γιατροί και φαρμακοποιοί στη μάχη των ραντεβού για εμβολιασμό

«Άκουσα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την επιτυχία που είχε το πρόγραμμα των εμβολιασμών με κινητές μονάδες, είναι μία δραστηριότητα την οποία θέλουμε να επεκτείνουμε, αλλά θέλουμε να βάλουμε στο παιχνίδι της πειθούς των συμπολιτών μας που εξακολουθούν να είναι καχύποπτοι ακόμα περισσότερο και τους γιατρούς μας και τους φαρμακοποιούς μας και σε αυτή την κατεύθυνση πολύ σύντομα -και αύριο αν είμαστε έτοιμοι- θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις για το πώς μπορούμε να ενθαρρύνουμε, να έχουμε ένα πλαίσιο κινήτρων για γιατρούς και φαρμακοποιούς έτσι ώστε να κλείνουν οι ίδιοι περισσότερα ραντεβού», σημείωσε είπε ο Πρωθυπουργός συνομιλώντας με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, τον Διοικητή του Νοσοκομείου Βαγγέλη Χατζημαργαρίτη και τα μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Όσον αφορά την πορεία των εμβολιασμών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Η έμφαση μας εξακολουθεί να στρέφεται στους συμπολίτες μας μεγαλύτερης ηλικίας οι οποίοι είναι ανεμβολίαστοι, ειδικά αυτοί οι οποίοι είναι σε ηλικίες 40, 50, 60 ετών, είναι οι γονείς των παιδιών που σήμερα είναι διακοπές στα νησιά και οι οποίοι πιθανόν να κολλήσουν και να φέρουν τον ιό πίσω στα σπίτια τους, στους γονείς τους, στους παππούδες και τις γιαγιάδες τους. Αυτοί είναι η πιο επίφοβοι σήμερα. Αυτοί είναι οι πρώτοι που πρέπει να σπεύσουν να εμβολιαστούν, αυτοί πρέπει να είναι οι πιο προσεκτικοί διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε και αυτό είναι το τελευταίο μήνυμά μου, ότι και εμβολιασμένοι προσέχουμε, φοράμε τις μάσκες μας, αποφεύγουμε τους συγχρωτισμούς εξακολουθούμε να ακούμε τις οδηγίες των ειδικών».

Φυσικά και σε αυτήν την… εξόρμηση, ο Πρωθυπουργός είχε μαζί του κουστωδία (γιατί πάνω απ΄όλα δεν πρέπει να συνωστιζόμαστε…):

Τον συνόδευσαν: ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αρμόδιος για τις Υπηρεσίες Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Αυτοδιοίκησης Στέλιος Πέτσας, ο γενικός γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Γιάννης Κωτσιόπουλος, ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, η δήμαρχος Χαλκίδας Έλενα Βάκα και οι βουλευτές Εύβοιας της ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου, Θανάσης Ζεμπίλης και Σπύρος Πνευματικός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This