Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Μετά τους εκβιασμούς και τα «χαρτζιλίκια», τώρα δωροδοκούν γιατρούς και φαρμακοποιούς!

Η... πειθώ των 10 ευρώ! - Τι άλλο θα κάνει η κυβέρνηση για να πείσει όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν

Must Read

Ο δρόμος της υποχρεωτικότητας είναι γεγονός. Η κυβέρνηση μετά τους αποτυχημένους της σχεδιασμούς και τα λάθος μέτρα, αφού ουσιαστικά με το «άνοιξε-κλείσε» απέδειξε ότι τελικά τίποτα δεν λειτούργησε επί της ουσίας, τώρα προσπαθεί να εξαγοράσει τους πολίτες!

«Παίζουν» όλα τους τα χαρτιά!

Το κυβερνητικό επιτελείο έχει χάσει κάθε μέτρο! Κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν, καθώς δεν φαίνεται να πείθονται… Σήμερα μάλιστα, αναμένεται να ανακοινωθούν τα νέα κίνητρα σε γιατρούς και φαρμακοποιούς ώστε να κλείνονται περισσότερα ραντεβού εμβολιασμού!

Μάλιστα, το προανήγγειλε από το νοσοκομείο Χαλκίδας ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος χαρακτηριστικά στα «πολλαπλά εργαλεία πειθούς των καχύποπτων απέναντι στα εμβόλια και στην ενίσχυση της προσπάθειας αντιμετώπισης μιας πανδημίας ανεμβολίαστων».

Κίνητρα σε γιατρούς, φαρμακοποιούς για να αυξήσουν τα ραντεβού εμβολιασμού

Ο πρωθυπουργός από την Χαλκίδα, αναφέρθηκε στο πλαίσιο των κινήτρων για γιατρούς και φαρμακοποιούς με στόχο να κλείσουν περισσότερα ραντεβού εμβολιασμού σε πολίτες κρίσιμων ηλικιακών ομάδων, προανήγγειλε από το νοσοκομείο Χαλκίδας ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στα πολλαπλά εργαλεία πειθούς των καχύποπτων απέναντι στα εμβόλια και στην ενίσχυση της προσπάθειας αντιμετώπισης μιας «πανδημίας ανεμβολίαστων».

Ο πρωθυπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο οι σχετικές ανακοινώσεις μέσα στο επόμενο 24ωρο, κάνοντας ειδικά μνεία στις ηλικίες 40 έως 60 ετών, τα παιδιά των οποίων – όπως είπε – κάνουν διακοπές αυτή την περίοδο στα νησιά και πιθανόν με την επιστροφή τους να φέρουν τον ιό στο σπίτι.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των υγειονομικών: «Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί να κάνουμε χρήση της νομοθετικής ρύθμισης την οποία σήμερα ψηφίσαμε στη Βουλή και ότι όλο το υγειονομικό προσωπικό πια θα σπεύσει να εμβολιαστεί. Θεωρώ αυτονόητη υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς τους αλλά και απέναντι στον όρκο του Ιπποκράτη που έχουν δώσει να βάζουν πάνω από όλα τη φροντίδα της υγείας των ασθενών τους».

Αυτά είναι τα χρηματικά «μπόνους»

  1. Φαρμακοποιοί και ιατροί θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού σε πολίτες με αμοιβή 10€ το ραντεβού
  2. Από 3€ ανεβαίνει στα 20€ η αμοιβή των ιατρών για κάθε εμβολιασμό στο ιατρείο τους
  3. Από 20€ ανεβαίνει στα 50€ η αμοιβή των ιατρών για κάθε εμβολιασμό κατάκοιτων συμπολιτών μας στα σπίτια τους

Φαρμακοποιοί και ιατροί θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού σε πολίτες με αμοιβή 10€ το ραντεβού. Όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, «ο γιατρός θα λαμβάνει 20 ευρώ για κάθε εμβολιασμό που κάνει στο ιατρείο του και εάν συμμετέχει στην καμπάνια των κατ’ οίκων εμβολιασμών θα λαμβάνει 50 ευρώ».

Ο κ. Κικίλιας πρόσθεσε πως «φαρμακοποιοί και γιατροί θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού για εμβολιασμούς με αποζημίωση 10 ευρώ το ραντεβού. Με το που θα πηγαίνει ο πολίτης για να κάνει την πρώτη δόση θα πιστώνονται 10 ευρώ στο λογαριασμό κάθε επαγγελματία υγείας, φαρμακοποιού και γιατρού. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στους επαγγελματίες υγείας».

Διαβάστε επίσης:

Καταγγελίες για αστυνομοκρατία στην επίσκεψη Μητσοτάκη στο Νοσοκομείο Χαλκίδας – Τι είπε νοσηλεύτρια στον Πρωθυπουργό (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This