Ο σύζυγος της Γλυκερίας που έχασε τη ζωή της από το εμβόλιο θα κάνει τη δεύτερη δόση

Ζήτησε να του αλλάξουν το σκεύασμα

Must Read

Είδε τη γυναίκα του να χαροπαλεύει και τελικά να χάνει τη ζωή της εξαιτίας του εμβολίου της AstraZeneca, ωστόσο ο σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας που άφησε πίσω της 3 παιδιά, επιθυμεί να ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του.

Ο χαροκάμενος άνδρας της 44χρονης στράφηκε δημόσια κατά της κυβέρνησης και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών που το πρώτο διάστημα που ξεκίνησε ο εμβολιασμός, σύστηναν το συγκεκριμένο σκεύασμα σε όλες τις ηλικίες, τη στιγμή που σε άλλες χώρες, είχε απαγορευτεί σε ηλικίες κάτω των 50.

Σύμφωνα με το Ekriti.gr ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης τηλεφώνησε στο κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας και ζήτησε να του αλλάξουν σκεύασμα προκειμένου να κάνει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του με άλλο εμβόλιο και όχι με της AstraZeneca το οποίο είχε κάνει μαζί με τη Γαρυφαλλιά.

Η γιατρός που μίλησε μαζί του έγραψε στο facebook για τη συνομιλία τους:

«Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια ιδιαίτερη εμπειρία που έζησα πριν λίγες ημέρες….
Ενώ βρισκόμουν στο τακτικό ιατρείο μου , έρχεται η νοσηλεύτρια βάρδιας του εμβολιαστικού και με σχεδόν τρεμάμενη φωνή μου ζήτησε να πάω επειγόντως στο τηλέφωνο για να συνομιλήσω με κάποιο πολίτη αναφορικά με τη 2η δόση του εμβολίου του.

Στη γραμμή του τηλεφώνου ήταν ένας ευγενέστατος κύριος , που μέχρι να ακούσω το όνομά του δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ την πραγματοποίηση του διαλόγου μας . «Μανώλης Κρυοβρυσανάκης». Μπορεί να μην σας θυμίζει κάτι το ονοματεπώνυμό του στο πρώτο άκουσμα , πρόκειται όμως για το σύζυγο της ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ, που «έφυγε» πριν ένα μήνα μετά την πρώτη δόση του εμβολιασμού της.

Ήσυχη φωνή, γλυκός λόγος αναμειγμένος με περίσσιο πόνο …. δηλώνει ότι η μόνη του παράκληση είναι να πραγματοποιήσει τη 2η δόση του δικού του εμβολιασμού καθαρά για ψυχολογικούς λόγους με άλλο σκεύασμα, αφού τόσο αυτός όσο και η Γλυκερία ήταν ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ των εμβολίων. Μάλιστα η ίδια του είχε ζητήσει να συνεχίσει ….ώστε να μην γίνει η περίπτωσή της σημαία των αντιεμβολιαστών !!! Τού ζήτησα την άδεια να γράψω για το διάλογό μας, στέλνοντάς του το κείμενο να το διαβάσει πριν τη δημοσίευση, και με εξέπληξε ακόμη μια φορά λέγοντας: ”Γιατρέ από τη συνομιλία μας κατάλαβα πολλά και σου έχω εμπιστοσύνη τι θα γράψεις …μη μου στείλεις τίποτα !!!!”»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This