Σταμάτα: Σύλληψη μελισσοκόμου για εμπρησμό εξ αμελείας!

Oι Αρχές είναι πεπεισμένες πως οι πυρκαγιές οφείλονται σε εμπρησμό, κατά πάσα πιθανότητα από κάπνισμα μελισσιών, εξ ου και οι προσαγωγές μελισσοκόμων

Must Read

Στη σύλληψη ενός μελισσοκόμου προχώρησαν οι Αρχές πριν από λίγη ώρα, καθώς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για κάποιον που έχει μελίσσια στο σημείο όπου ξέσπασε η φωτιά στη Σταμάτα.

Ο συλληφθείς, 63χρονος αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος αρχικά προσήχθη, όμως η προσαγωγή του μετατράπηκε σε σύλληψη με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια, παραδέχθηκε πως κάποιες ώρες πριν επισκέφθηκε όντως τα μελίσσια του, αλλά αρνήθηκε -φυσικά- πως εκείνος ευθύνεται για τη φωτιά, παρά το γεγονός ότι στο σημείο βρέθηκαν και τα καπνιστήρια που χρησιμοποιούνται για το κάπνισμα της κυψέλης, ενώ υπάρχουν και μαρτυρίες που τον τοποθετούν στο συγκεκριμένο σημείο, κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα.

Σημειώνεται ότι οι Αρχές αποδίδουν σε εμπρησμό τις πυρκαγιές που ξέσπασαν σήμερα το μεσημέρι και, μάλιστα, με βάση τα όσα είχαν διαρρεύσει, αναζητούσαν κάποιον -πιθανότατα τον συλληφθέντα- που έχει μελίσσια στο σημείο όπου ξεκίνησε η φωτιά. Μέσα στην ημέρα, η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού του Πυροσβεστικού Σώματος έκανε τέσσερις προσαγωγές, επίσης μελισσοκόμων, γι’ αυτόν τον λόγο, οι οποίοι λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This