Φωτιά Εύβοια: Συγκλονίζει ηλικιωμένο ζευγάρι – Στο φέρι μποτ αγκαλιά με το σκυλάκι τους

Όταν οι κυβερνώντες κοιμούνται στα κρεβάτια τους....

Must Read

Εικόνες που θα έπρεπε να προκαλούν ντροπή στους κυβερνώντες. Μεγάλοι άνθρωποι, ηλικιωμένα -και με προβλήματα υγείας- ζευγάρια εγκαταλείπουν τα σπίτια τους γιατί έμειναν αβοήθητοι και έρμαια της μανίας της φωτιάς. Το κράτος για άλλη μία φορά δεν ήταν εκεί.

Ο κύριος Γιώργος και η κυρία Παρισσώ είναι μόνο ένα παράδειγμα, ηλικιωμένου ζευγαριού που αναγκάστηκε με πόνο ψυχής να εγκαταλείψει το σπιτικό του. Μια φωτογραφία «γροθιά στο στομάχι». Εκατοντάδες είναι οι κάτοικοι της Εύβοιας, οι οποίοι συνεχίζουν να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους, καθώς η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη.

Ο 89χρονος Γεώργιος Λιάκος και η 87χρονη Παρισσώ Λιάκου, μέχρι χθες ζούσαν στο χωριό Πευκί. Το ηλικιωμένο ζευγάρι «πρωταγωνιστεί» στη συγκλονιστική φωτογραφία του Κώστα Τσιρώνη για το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ξαπλωμένοι και σκεπασμένοι πρόχειρα με ένα τραπεζομάντηλο, ο Γεώργιος Λιάκος και η Παρισσώ Λιάκου βρίσκονται με το σκυλάκι τους, τη Bella, στο κατάστρωμα ferry boat, που έσπευσε στην παραλία του χωριού για να συνδράμει στην εκκένωση.

Σε αυτή την ηλικία, οι δύο τους, αναγκάζονται να ξεσπιτωθούν. Να ζήσουν άγριες καταστάσεις. Μπορούν να ξεκινήσουν πάλι από την αρχή;

Όλη η απελπισία και η απόγνωση του ζευγαριού είναι αποτυπωμένα στο βλέμμα τους….

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This