Ελεύθερος ο γιατρός στο Ηράκλειο μετά τις κατηγορίες 18χρονου για ασέλγεια

Must Read

Ελεύθερος αφέθηκε σήμερα ο γιατρός που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ενός 18χρονου αγοριού στο Ηράκλειο.

Αμέσως μετά τη διαδικασία της κύριας ανάκρισης, ο συνήγορος υπεράσπισης του γιατρού Μανώλης Κληρονόμος δήλωσε: «Αυτό κατά πρώτον πρέπει να αξιολογηθεί θετικά αξίζουν συγχαρητήρια στην κυρία Εισαγγελέα και στην κυρία Ανακρίτρια, οι οποίες με πολύ καθαρή ματιά άκουσαν όλους τους σχετικούς υπερασπιστικούς ισχυρισμούς».

Όπως έγινε γνωστό, στον γιατρό επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι όπως αυτός της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής μιας χρηματικής εγγύησης ποσού 2.000 ευρώ. «Θεωρούμε ότι η επιβολή των περιοριστικών όρων, είναι συνακόλουθοι μιας ούτως ή άλλως υπάρχουσας πανελλαδικής επικαιρότητας, η οποία όλους μας προβληματίζει. Σε κάθε περίπτωση διατρανώνουμε σε όλους τους τόνους την αθωότητα του κατηγορουμένου και τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην ακροαματική διαδικασία» είπε στην συνέχεια ο συνήγορός του.

«Ο άνθρωπος είναι σοκαρισμένος αυτή τη στιγμή»

Μάλιστα, ο κ. Κληρονόμος εξήγησε ότι τόσο ο γιατρός, όσο και ολόκληρος ο ιατρικός κόσμος παραμένουν σοκαρισμένοι από το γεγονός.

«Ο άνθρωπος είναι σοκαρισμένος, αυτή τη στιγμή ολόκληρος ο ιατρικός κόσμος είναι μουδιασμένος και ο ιατρικός κόσμος της ειδικότητας αυτής. Έχω δεχτεί χιλιάδες τηλεφωνήματα, φανταστείτε τι θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο καθένας όταν έχει να κάνει με μια εξέταση υπερήχου, σε μια ευαίσθητη περιοχή του σώματος είτε ενός άντρα είτε μιας γυναίκας. Δυστυχώς οι καιροί που ζούμε είναι χαλεποί» σημείωσε.

Τέλος, υποστήριξε ότι η συγκεκριμένη εξέταση αναπτύχθηκε και θα αποδειχθεί στο ακροατήριο, έγινε όπως ορίζει το ιατρικό πρωτόκολλο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This