Παραλίγο τραγωδία με την ασυνεννοησία των εναέριων μέσων στα Βίλια! «Απαράδεκτο» είπε ο πιλότος στον ασύρματο (video)

Το Ιλιούσιν παραλίγο να συγκρουστεί με ελληνικά εναέρια μέσα

Must Read

Τον ελλιπή συντονισμό και το μπάχαλο στη συνεννόηση των εναέριων μέσων που επιχειρούν στα πύρινα μέτωπα της πυρκαγιάς στα Βίλια αποκαλύπτει νέο ηχητικό ντοκουμέντο.

Το πρωί της Τρίτης διασταυρώθηκαν στα 200 πόδια οι πορείες ενός πυροσβεστικού «Ιλιούσιν» και ενός ενός συντονιστικού αεροσκάφους της Πυροσβεστικής που επιχειρούσαν πάνω από την πύρινη λαίλαπα στα Βίλια.

«Δεν έχω καμία ενημέρωση και προς όλα τα εναέρια μέσα μόλις προσγειωθώ θα καταθέσω αναφορά επικίνδυνης κατάστασης. Αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτο, είναι ανασφαλές, κινδυνεύουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή, λυπάμαι που το λέω, αλλά μόλις προσγειωθώ θα καταθέσω αναφορά επικίνδυνης κατάστασης. Το Ιλιούσιν χωρίς να ενημερώσει κανέναν διασταύρωσε περίπου στα 200 πόδια απόσταση από εμάς. Παρακαλώ πολύ ενημερώστε να μην ξαναέρθει κανένα Ιλιούσιν στην περιοχή» ακούγεται να λέει ο πιλότος του αεροσκάφους στον ασύρματο στο ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα το Mega.

«Ευτυχώς, δεν συνέβη ατύχημα. Τέλος καλό, όλα καλά» αναφέρουν πηγές της Πυροσβεστικής  που επιβεβαιώνουν το περιστατικό…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This