Πάτρα: Κλείδωσε στο σπίτι μάνα και αδελφές και απειλούσε θεούς και δαίμονες!

Must Read

Στιγμές τρόμου και πανικού βίωσαν, χθες, τρεις γυναίκες στην Πάτρα, τις οποίες για ώρες ολόκληρες είχε κλειδώσει στο σπίτι ένας 54χρονος και δεν άφηνε κανέναν να πλησιάσει.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο 54χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, είχε εγκλωβίσει στο σπίτι τις δύο αδελφές του και τη μητέρα του. Έντρομες οι γυναίκες ειδοποίησαν την αστυνομία και άμεσα διοργανώθηκε επιχείρηση από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ μετά από παρέμβαση του Εισαγγελέα.  

Αφού πρώτα εξαντλήθηκε κάθε περιθώριο διαλόγου ο άνδρας ακινητοποιήθηκε και τελικά οι τρεις γυναίκες απελευθερώθηκαν. Από τον εισαγγελικό λειτουργό δόθηκε εντολή για άμεση εισαγωγή του 54χρονου στην Ψυχιατρική Κλινική του νοσοκομείου Ρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This