Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022

Αντιδρούν στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και οι Υγειονομικοί Υπάλληλοι Αχαΐας

«Δούρειος Ίππος τα εμβόλια για την άλωση της δημόσιας υγείας»

Συντάκτης: Newsroom

Δημοσίευση:

Κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού τάσσονται και οι Υγειονομικοί Υπάλληλοι του νομού Αχαΐας. Εξέδωσαν μάλιστα και ανακοίνωση, αναφέροντας πως έχουν εμβολιαστεί, αλλά αντιδρούν στον τρόπο επιβολής του εμβολιασμού.

Μάλιστα χαρακτηρίζουν την υποχρεωτικότητα ως «Δούρειο Ίππο για την άλωση της δημόσιας υγείας». Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Και ενω η δημόσια υγεία αντιμετωπίζει την απόλυτα καθεστωτική συμπεριφορά με τους απλούς πολίτες να απορούν για ποιόν λόγο δεν εμβολιάζονται τέλοσπάντων οι υγειονομικοί, η φωνή των ανθρώπων του “θεραπεύειν” τώρα αρχίζει να ακούγεται και να λέει πολύ δυνατά την δική της αλήθεια, αλήθεια που στηρίζεται στην γνώση της επιστήμης τους και μόνο σε αυτήν.

Ξεκαθαρίζεται οτι είμαστε άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί με όλα τα μέχρι τώρα γνωστά εμβόλια, εναντιωνόμαστε όμως στον τρόπο επιβολής του συγκεκριμένου εμβολίου. Η εργασία των υγειονομικών , ο διορισμός των εκπαιδευτικών, η εστίαση και όπως διαφαίνεται η εκπαίδευση των παιδιών, έχουν κοινό παρανομαστή τον εμβολιασμό- εκβιασμό.

Σκεφθείτε για ποιόν λόγο αυτοί που έρχονται σε καθημερινή επαφή με τον κορωναιό απο την πρώτη στιγμή αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο ακόμα και κάτω απο στυγνό οικονομικό εκβιασμό; Μήπως η αναποτελεσματικότητα και η επικινδυνότητα του εμβολίου μας οδηγούν να αντιδράσουμε;

Αδιαπραγμάτευτα ναι!

Και παραθέτουμε στοιχεία συγκεκριμένα και όχι απλούς φόβους όσον αφορά την ανοσία της αγέλης: Το CDC πρόσφατα ανακοίνωσε ότι το ϊικό φορτίο των εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων ατόμων δεν παρουσιάζει καμία διαφορά και οι μεν και οι δε συνεπώς παρουσιάζουν τον ίδιο βαθμό μεταδοτικότητας του ιού, ανεξάρτητα από την κατάσταση εμβολιασμού. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως στο Ισραήλ, μία χώρα – πρότυπο όσον αφορά τους εμβολιασμούς, διαπιστώθηκε σημαντική πτώση του ποσοστού αποτελεσματικότητας του εμβολίου των Pfizer-BioNTech, λόγω της εξάπλωσης της παραλλαγής «Δέλτα», που σημαίνει ότι δεν χτίστηκε το περιβόητο τείχος ανοσίας σε σχέση με τα υψηλά ποσοστά εμβολιασμού, και μάλιστα έχει ήδη προχωρήσει η διενέργεια της 3ης δόσης στην εν λόγω χώρα. Κατόπιν, έρευνα που διενεργήθηκε στη Βρετανία από ειδικούς του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης έδειξε ότι η προστασία που παρέχουν τα δύο κυριότερα εμβόλια κατά της Covid – 19 (AstraZeneca, Pfizer), εν μέσω της μετατροπής του παραλλαγμένου στελέχους «Δέλτα» μειώνεται μέσα σε 3 μήνες. Εμείς άλλωστε στο νοσοκομείο καθημερινά περιθάλπουμε συνανθρώπους μας πλήρως εμβολιασμένους που νοσούν απο covid και σαφώς τον μεταδίδουν.

Οι υγειονομικοί με την εμφάνιση του ιού και πριν την δημιουργία των εμβολίων ήμασταν εκεί, πολεμήσαμε τον άγνωστο μέχρι τότε covid , δεν τραπήκαμε σε φυγή από τις εργασίες μας για να μείνουμε ασφαλείς στα σπίτια μας και με αυταπάρνηση αλλά και την σωστή και πιστή τήρηση των Ατομικών Μέτρων Προστασίας σταθήκαμε προστατευτικό οχυρό τόσο απέναντι στους εαυτούς μας, όσο και απέναντι στους ασθενείς μας.

Σήμερα συνεχίζουμε να είμαστε ασπίδα υγείας για την κοινωνία μας γιατί είμαστε οι πρώτοι αυτόπτες μάρτυρες των παρενεργειών των εμβολίων: μυοκαρδίτιδα, θρομβοεμβολικά επεισόδια, σύνδρομο παράλυσης άκρων ,μια υγειονομική βόμβα που μέσω της κυβερνητικής πολιτικής έχει δοθεί το ¨ακαταδίωκτο” σε εταιρίες και επιτροπή εμβολιασμού. Ακαταδίωκτο και ασφάλεια αλληλοαναιρούνται με βάση την κοινή λογική. Εμείς όμως διωκόμαστε γιατί μιλάμε και πάλι με στοιχεία για να περιφρουρήσουμε την υγεία, σύμφωνα με επίσημες καταγραφές της ΕΛΣΤΑΤ για τον Ιούλιο υπάρχει κατακόρυφη αύξηση θανάτων που δεν είναι καταγεγραμμένοι ως θάνατοι απο covid, οι στατιστικολόγοι μιλάνε άνοιχτά πλέον για την” πανδημία” των εμβολίων και για αναζήτηση ευθυνών για τους αχαραχτήριστους θανάτους που συνεχώς αυξάνονται.

Ο όρκος του Ιπποκράτη με την αρχή του ‘’μη βλάπτειν”, έχει καταστρατηγηθεί και το πλάνο “σωτηρίας” της κυβέρνησης καθώς και της απούσας αντιπολίτευσης δεν σεβεται ούτε τα παιδιά μας,τα οποία ενω μπορούν να αμυνθούν ανοσολογικά επαρκώς έναντι του covid, καταδικάζονται σε μαζικό εμβολιασμό με ένα φάρμακο που δεν έχει πολυετείς και αξιόπιστες μελετες. Ποιός θα πάρει την ευθύνη για μια ηλικιακή ομάδα με προσδόκιμο επιβίωσης τα επόμενα 60-70 χρόνια για τις όποιες μεσοπρόθεσμες παρενέργειες στην ανάπτυξη και μακροπρόθεσμα στην εκδήλωση νοσημάτων εξαιτίας του εμβολίου; Τα παιδια της θαλιδομίδης ξεχάστηκαν απο τους υπέρμαχους του παιδιατρικού εμβολιασμού;

Δημοφιλείς Ειδήσεις  Ομοσπονδία Παιδιάτρων: οκτώ προτάσεις ενάντια στις κακοποιήσεις παιδιών σε δομές φιλοξενίας

Η κοινωνία μας πρέπει να καταλάβει οτι ο δικός μας διωγμός αποσκοπεί στην συρρίκνωση και στον εγκληματικό παροπλισμό και κλείσιμο Δομών, κλινικών ,τμημάτων του Νοσοκομείου στον βωμό της ιδιωτικοποίησης και εμπορευματοποίησης της δημόσιας υγείας. Η προσχεδιασμένη αυτή τακτική θα έχει ως αποδεκτες τους πολίτες και εμάς τους εργαζόμενους γιατί η αναστολή εργασίας θα δημιουργήσει εύφορο έδαφος για την είσοδο της ¨σωτήριας¨ ιδιωτικής πρωτοβουλίας στον χώρο του νοσοκομείου και ως γνωστόν ο ”επιχειρηματίας υγείας’’ πρώτα κοστολογεί και μετά θεραπεύει. Συνεπώς με Δούρειο ίππο τα εμβόλια οι δημόσιες δομές υγείας θα αποδυναμωθούν απο το έμπειρο υγειονομικό προσωπικό που αντιστέκεται τόσο στην πανάκεια του εμβολίου όσο και στην κατάργηση του αγαθού της δημόσιας υγείας.

Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε μέχρι το τέρμα αυτής της σύγκρουσης γιατί δεν αφήνουμε το δικαίωμα της ατομικής μας ελευθερίας και της υγείας των παιδιών μας να γίνουν μηδενικα που θα καταλήξουν στους λογαριασμούς αυτών που χειραγωγούν με τον φόβο της αρρώστιας μια ολόκληρη κοινωνία, άλλωστε το μόνο που έχουμε να χάσουμε είναι το….χειροκροτημά τους.

Προσέξτε όμως γιατί απασφαλίζετε την περόνη της κοινωνίας καθώς και άλλες εργασιακές ομάδες όπως οι καθηγητές και οι ένστολοι, οι σκεπτόμενοι πολίτες και οι γονεις τόσων παιδιών είναι μαζί μας γιατί ξέρουν οτι είμαστε η πρώτη κοινωνική ομάδα που σας αντιμετωπίζει μόνο με θάρρος χωρίς.. αναστολή!

Δημοφιλείς Ειδήσεις  Καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση εξοπλιστικών προγραμμάτων!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εφορία: Στην πρέσα όσοι δεν διαβιβάζουν αποδείξεις

Από τις αρχές Δεκεμβρίου έχει ήδη αρχίσει η επιβολή βαρύτατων προστίμων και ταυτόχρονα η αναστολή λειτουργίας επιχειρήσεων που δεν συμμορφώνονται 

«Σεισμός» στην υπόθεση του Κολωνού: Επιβεβαιώνεται η καταγγελία για πασίγνωστο πολιτικό που βίαζε την...

Πριν από έναν περίπου μήνα, στο newsbreak.gr είχαμε αναφέρει πως ο ποινικολόγος Βασίλης Νουλέζας...

Καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση εξοπλιστικών προγραμμάτων!

Στο «φως» έγγραφα δυσαρέσκειας του Α/ΓΕΕΘΑ προς το Στρατιωτικό Γραφείο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, για τους Ισραηλινούς πυραύλους SPIKE NLOS, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν ενταχθεί στο δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων

Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Οι τυχεροί αριθμοί στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ είναι οι εξής: 1, 5, 15,...

Εξοργίζει πάλι τους Έλληνες ο Βασιλακόπουλος: Φταίνε οι μάσκες και τα lockdowns που αρρωσταίνουμε!

Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος, μεταξύ άλλων δήλωσε σήμερα πως το γεγονός ότι «κάθε...

Ρέθυμνο: Άνδρας έπεσε από μπαλκόνι ενώ έβαφε το σπίτι του και πέθανε

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 68χρονος στο Ρέθυμνο όταν την ώρα που έκανε εργασίες στο...

Βρέθηκε(;) η «φόρμουλα» για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στη χώρα μας

Από τη μία το γεγονός ότι καμία ελληνική κυβέρνηση δεν θα δεχτεί τον «δανεισμό»...

Καστοριά: Συνελήφθη δημοτική σύμβουλος και ο σύντροφός της για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών

Μία εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος και ο σύντροφός της συνελήφθησαν στην Καστοριά, καθώς βρέθηκαν στην...

Το ξέσπασμα της μάνας της Ελένης Τοπαλούδη κατά υφυπουργού: «Μας δουλεύουν. Όλο “θα γίνει”...

Χαμός στον «αέρα» της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, με τη...

10χρονος έπεσε από τουριστικό τρενάκι στα Χανιά – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Πανικός επικράτησε προς στιγμήν στα Χανιά και συγκεκριμένα στην περιοχή της Γεωργιούπολης όταν ένα...

«Μαϊμού» έρανος στα Τρίκαλα: Βασανιστήρια σε βάρος του καταγγέλλει ο 23χρονος – Ο ιερέας...

«Πίστευε ότι έχω δαιμόνιο, γιατί είχα κάνει τατουάζ, και έκαιγε το δέρμα μου» υποστηρίζει ο άτυχος νέος

Βερνίκος στη «Libération»: Οι εφοπλιστές θα γίνουν πλουσιότεροι χάρη στο πλαφόν στο ρωσικό πετρέλαιο

Αναποτελεσματικό για τις ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες, οι οποίες μεταφέρουν πετρέλαιο από τη Ρωσία στην...

Συνελήφθη 24χρονος για την επίθεση σε αστυνομικούς στις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου Αθηνών

Στη σύλληψη ενός 24χρονου αλβανικής καταγωγής προχώρησαν σήμερα τα ξημερώματα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Επιχειρησιακών Δράσεων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής,...

Βιασμοί στον Κολωνό: Και φίλο του Ηλία Μίχου «έδειξε» η 12χρονη ως κακοποιητή της

Την αισιοδοξία τους πως πολύ σύντομα θα καταφέρουν να εντοπίσουν και να ταυτοποιήσουν τους...

Ιερέας έστησε «μαϊμού» εράνους στα Τρίκαλα – Χιλιάδες ευρώ τα κέρδη

Γερή... μπίζνα είχε στήσει ένας ιερέας στα Τρίκαλα με αποτέλεσμα να έχει αποκομίσει χιλιάδες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Βόμβα» από Αμερικανό επιστήμονα: Ο νέος κορωνοϊός κατασκευάστηκε και διέρρευσε από τη Γουχάν με ευθύνη των ΗΠΑ!

Μια γενετικά τροποποιημένη ασθένεια που κατασκευάστηκε με αμερικανικά κεφάλαια...

Η Άννα – Μισέλ «κάρφωσε» τον στρατηγό Φλώρο!

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου,...

Με υπογραφή Μητσοτάκη οι πιο βρόμικες εκλογές από το 1989!

Οδηγεί τη χώρα σε κάλπες, με παρακολουθούμενους και εκβιαζόμενους πολιτικούς, δικαστικούς, στελέχη ΜΜΕ και μεγαλοεπιχειρηματίες

Αντίλογος για το ψήφισμα της κυπριακής Βουλής περί «απαγόρευσης απόδοσης τιμών» στον Γεώργιο Γρίβα

Γράφει ο Μάνος Ν. ΧατζηδάκηςΙστορικός ερευνητής-συγγραφέας,Πρόεδρος Δ.Σ. του Ε.ΠΟ.Κ.Με...

Σταύρος Καλαφάτης: Ο «μακεδονομάχος» που έγινε «Τιραμόλα»…

Όλοι περίμεναν με κομμένη την ανάσα την παρέμβαση του...

NEWSROOM