Κρήτη: Αφαίρεσαν την άδεια λειτουργίας σε καφετζή, γιατί σέρβιρε ανεμβολίαστους πελάτες

«Βροχή» τα πρόστιμα στην Κρήτη των σταθερά τριψήφιων νέων κρουσμάτων

Must Read

Για ένα ακόμη 24ωρο οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. «βαρέθηκαν» να κόβουν πρόστιμα σε διάφορες γειτονιές της Κρήτης -η οποία τελεί υπό «μίνι» lockdown, λόγω των τριψήφιων νέων κρουσμάτων που καταγράφει εδώ και βδομάδες- για τη μη τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.  

Στο Ηράκλειο, για παράδειγμα, καφενείο εξυπηρετούσε ανεμβολίαστους πελάτες, με αποτέλεσμα να του βεβαιωθεί πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ και αφαίρεση άδειας λειτουργίας της επιχείρησης, ενώ από 300 ευρώ πρόστιμο καλούνται να πληρώσουν και οι πελάτες του. Επίσης πρόστιμο 5.000 ευρώ καλείται να πληρώσει και διοργανωτής κοινωνικής εκδήλωσης σε πλατεία, ενώ 2.000 ευρώ πρόστιμο βεβαιώθηκε σε ιδιοκτήτη ταβέρνας που είχε μουσική στο κατάστημά του, παρά την απαγόρευση, ενώ διαπιστώθηκε πως εξυπηρετούσε και όρθιους πελάτες.

Για άσκοπη μετακίνηση, μετά τη μία τα ξημερώματα, βεβαιώθηκαν συνολικά 8 παραβάσεις σε Ηράκλειο και Χανιά, ενώ για μη χρήση μάσκας επιβλήθηκαν 7 πρόστιμα σε Ηράκλειο, Χανιά και Ρέθυμνο.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This