Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 19 αλλοδαπούς που επιχείρησαν να πετάξουν λαθραία προς διάφορους ευρωπαϊκούς προορισμούς

Ιταλία, Ελβετία, Γερμανία και Ισπανία μεταξύ των... προτιμήσεών τους

Must Read

Δεκαεννέα συλλήψεις αλλοδαπών πραγματοποιήθηκαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, καθώς επιχείρησαν να εξέλθουν από τη χώρα μας με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Ειδικότερα, τα δεκαεννέα αυτά άτομα -15 άνδρες και 4 γυναίκες- συνελήφθησαν κατά το χρονικό διάστημα από την 23η έως και την 29η Αυγούστου, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», καθώς σε έλεγχο από υπαλλήλους του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας, Ιταλίας, Πορτογαλίας, Βελγίου, Γερμανίας, Ρουμανίας, Σλοβακίας, Ισπανίας, Σλοβενίας και Γεωργίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Ιταλία, Ελβετία, Γερμανία και Ισπανία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Ηρακλείου για τις συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκαν τα εν λόγω έγγραφα στα χέρια τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This