Πατέρας μοντέλου που συνελήφθη με κοκαΐνη: «Η κόρη μου δεν έχει τίποτα να κρύψει. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη» (video)

«Όχι μόνο ζητήσαμε τοξικολογικές, έχουμε ζητήσει άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών, άνοιγμα τηλεφώνου. Να ελέγξουν τα πάντα. Θέλω να βγει η αλήθεια, μόνο η αλήθεια, τίποτε άλλο»

Must Read

Πεπεισμένος για την αθωότητα της κόρης του δηλώνει ο πατέρας του 31χρονου μοντέλου που συνελήφθη, καθώς βρέθηκαν δόσεις κοκαΐνης στο αυτοκίνητο της, εκφράζοντας, παράλληλα την εμπιστοσύνη του στην ελληνική Δικαιοσύνη.    

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Τα πάντα θα βγούνε, να βγει η κόρη μου “καθαρή”. Σημασία έχει να προχωρήσουν οι διαδικασίες, η κόρη μου να βγει από μέσα», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της κοπέλας. Εν τω μεταξύ, δεκτό έγινε το αίτημα του μοντέλου να υποβληθεί σε τοξικολογικές εξετάσεις, προκειμένου να αποδείξει, όπως λέει, αυτό που ισχυρίζεται από την αρχή της δίωξης της: ότι δεν κάνει χρήση ναρκωτικών και ότι έχει πέσει θύμα σκευωρίας.

Όπως λέει ο πατέρας της στον ΑΝΤ1, «όχι μόνο ζητήσαμε τοξικολογικές, έχουμε ζητήσει άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών, άνοιγμα τηλεφώνου. Να ελέγξουν τα πάντα. Δεν έχουμε τίποτα απολύτως να κρύψουμε. Θέλω να βγει η αλήθεια, μόνο η αλήθεια, τίποτε άλλο! Η κόρη μου δεν έχει καμία σχέση με το χώρο των μοντέλων, με την έννοια αυτή που ξέρουμε. Καμία απολύτως σχέση».

Μόνο μέλημά της η 7χρονη μοναχοκόρη της

Οι γονείς και τα τρία αδέλφια της παλεύουν να στηρίξουν ψυχολογικά την 31χρονη, ενώ από τα κρατητήρια του ΑΤ Ηλιούπολης, όπου εξακολουθεί να βρίσκεται πριν προφυλακιστεί, το μόνο μέλημά της είναι η 7χρονη κόρη της. Όπως τονίζει ο πατέρας της, «βεβαίως και έχουν μιλήσει η μικρή με την μαμά της. Είναι το στήριγμα η μία της άλλης. Το δέσιμό τους είναι το κάτι άλλο. Έχουν περάσει απίστευτα πράγματα μαζί. Καταλαβαίνετε πως είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί χωρίς πατέρα στην ουσία. Η κόρη μου είναι πατέρας και μάνα».

Προφυλακισμένη με την κατηγορία της προμήθειας, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών, το γνωστό μοντέλο εξακολουθεί να μιλά για εκείνον τον άνδρα από το παρελθόν της, που όπως ισχυρίστηκε στις Αρχές, είναι αυτός που την παγίδευσε. Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν ο πατέρας και ο νομικός της εκπρόσωπος, ακόμη και όταν η κατηγορούμενη συνελήφθη, ο άνδρας που κατονόμασε στις Αρχές φέρεται να τής άσκησε πιέσεις μέσω τρίτων, προκειμένου να ομολογήσει ότι τα 35γραμμάρια κοκαΐνης που βρέθηκαν στο όχημά της είναι δικά της!

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

https://youtu.be/j5wnK0vxSBo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This