Εξέλιξη στο θανατηφόρο τροχαίο του Mad Clip – Προσήχθη ο οδηγός του Audi που εμπλέκεται

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Τροχαίας τα δυο οχήματα φαίνεται να ξεκίνησαν από το φανάρι με μεγάλη ταχύτητα

Must Read

Από νωρίς οι Αρχές, αξιοποιώντας μαρτυρίες αυτοπτών, έψαχναν τον οδηγό ενός Audi R8 με κίτρινες πινακίδες, που φέρεται να εμπλέκεται στο τροχαίο στη Βουλιαγμένης, που οδήγησε στον θάνατο τον τράπερ Mad Clip.

Διαβάστε ακόμη: Mad Clip: Δεξιοτίμονο Audi που φέρεται να εμπλέκεται στο θανατηφόρο τροχαίο αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. (video)

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Τροχαίας -και μετά την δημοσιοποίηση βίντεο τραβηγμένου από κάμερα αυτοκινήτου που βρισκόταν ακριβώς πίσω τους- τα δυο οχήματα φαίνεται να ξεκίνησαν από το φανάρι με μεγάλη ταχύτητα. Ο 34χρονος τράπερ έχασε τον έλεγχο της πολυτελούς Porsche του και καρφώθηκε σε μία κολώνα και ένα δέντρο, απέναντι από την εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης.

Οι πληροφορίες των τελευταίων λεπτών αναφέρουν ότι βρέθηκε ο οδηγός του Audi R8 και λίγο πριν τα μεσάνυχτα προσήχθη για κατάθεση, προκειμένου να διαλευκανθούν οι συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου.

Μάλιστα προσήχθησαν δυο άτομα που είχαν Audi R8, με τον έναν να αφήνεται ελεύθερος καθώς το αυτοκίνητό του αποδεδειγμένα βρισκόταν σε γκαράζ και με τον ίδιο να ανακοινώνει στο instagram πως δεν έχει σχέση με το θανατηφόρο τροχαίο. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο δεύτερος οδηγός έχει συλληφθεί.

Αναμένεται και η τοξικολογική έκθεση τις επόμενες μέρες, για να διαπιστωθεί αν ο τράπερ είχε καταναλώσει αλκοόλ ή ουσίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This