Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το αισχρό μήνυμα που δέχτηκε λίγες ώρες πριν τη δίκη

Η ίδια τους χαρακτηρίζει «επικίνδυνους ανθρώπους»

Must Read

Λίγες ώρες έμειναν προτού η Ιωάννα Παλιοσπύρου αντικρύσει κατάματα την γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι και θα μπορούσε να της είχε αφαιρέσει τη ζωή.

Η Ιωάννα που πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες από τις πληγές στο πρόσωπο και το χέρι της, κατά την διάρκεια ενός ακόμα χειρουργείου παλεύει πάνω από έναν χρόνο να μπορέσει να αποκαταστήσει την ζημιά στο πρόσωπο και την ψυχή της, που της προκάλεσε η Έφη.

Αύριο Τετάρτη, ξεκινάει η πολύκροτη δίκη για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι,  ωστόσο ορισμένοι με περίσσιο θράσος, τολμούν να κατηγορήσουν την ίδια την Ιωάννα για τον εφιάλτη που ζει. Κι ενώ δέχεται εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης, η Ιωάννα έμεινε έκπληκτη όταν είδε ένα σχόλιο στο προφίλ της στο Instagram. Στο σχόλιο κάποιος κάνει λόγο για «ωραιοπάθεια», «προκλητικότητα» και «έπαρση» της Ιωάννας, που όπλισαν το χέρι της δράστριας να της επιτεθεί.

Η Ιωάννα δημοσίευσε το σχόλιο και έκανε λόγο για επικίνδυνους ανθρώπους, καθώς άλλα δύο άτομα επιβράβευσαν το χυδαίο σχόλιο κάνοντας «like».

Σημειώνεται ότι η νεαρή γυναίκα που αύριο θα συναντήσει την βιτριολίστρια Έφη, τόνισε ότι θα πάει στο δικαστήριο με ψηλά το κεφάλι: «Δεν θέλω να κρυφτώ, θέλω την Τετάρτη να μπω στο δικαστήριο με το κεφάλι ψηλά. Δεν ξέρω αν είμαι καλά προετοιμασμένη, θα με οδηγήσει το ένστικτό μου. Όμως θέλω να την αντικρύσω και να πάρω τις απαντήσεις μου» δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This