Με πολλά «γιατί» αποχαιρέτησαν τον 15χρονο που πέθανε ξαφνικά λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό του (video)

Τι είπε ο αδερφός του 15χρονου μετά την κηδεία του

Must Read

Θλίψη, πόνος και πολλά «γιατί»… Η κηδεία του 15χρονου Ηλία Γεωργακόπουλου στα Μαντέικα Αρκαδίας έμοιαζε με σκηνή αρχαίας τραγωδίας. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως ένα παιδί έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά.

Φίλοι και συγγενείς του 15χρονου είπαν «αντίο» συνοδεύοντάς τον στην τελευταία του κατοικία. Συγχωριανοί της οικογένειας, αλλά ο Νίκος, αδελφός του άτυχου Ηλία, μίλησαν στο Arcadia Live  με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του παιδιού και τόνισαν ότι ήταν απολύτως υγιής.

Διαβάστε ακόμα: Αλκιβιάδης Βατόπουλος: Κυνική δήλωση για τον θάνατο του 15χρονου που είχε εμβολιαστεί (video)

«Ο αδερφός μου ήταν πολύ δυνατό παιδί, τούμπανο, λίγο πιο ψηλός από μένα, γεροδεμένος, ποτέ δεν είχε παραπονεθεί για τίποτα. Με αυτά που γίνονταν και στο σχολείο που λέγανε για τα εμβόλια, κανονίσανε και πήγε τρεις μέρες πριν κάνει το εμβόλιο, σε έναν παιδίατρο για να τον εξετάσει. Τον εξέτασε και είπε ότι δεν του βρήκε τίποτα, αλλά εγώ πιστεύω ότι δεν τον κοίταξε καλά. Μιλήσαμε προηγουμένως και μου είπε ότι μόνο τον αφουγκράστηκε, ότι δεν είχε κάτι. Γιατί το λέω αυτό; Όταν μου απαντήσανε για το πόρισμα που βγήκε, μου είπαν άλλα. Δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύουν», είπε μεταξύ άλλων ο αδελφός του 15χρονου, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για το τι εννοούσε.

Άπαντες περιμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, που αναμένεται να «ρίξουν φως» στα αίτια του θανάτου, καθώς ο 15χρονος είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου την περασμένη Παρασκευή και την Κυριακή το βράδυ ξεψύχησε.

Η νεκροψία-νεκροτομή δεν είχε να προσφέρει απαντήσεις στη χαροκαμένη οικογένεια πέραν των λίγων λέξεων… «αδιευκρίνιστη αιτία θανάτου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This