Υπάλληλος Κέντρου Υγείας Παλαμά Καρδίτσας για πλαστά πιστοποιητικά: «Δεν είχα κανένα κίνητρο ή οικονομική απολαβή» (video)

Ο φόβος για τα εμβόλια σε συνδυασμό με τον κίνδυνο να χάσουν την δουλειά τους οι συγγενείς της, την ώθησαν στην έκδοσή τους

Must Read

Την δική της εξήγηση για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού έδωσε η υπάλληλος του Κέντρου Υγείας Παλαμά Καρδίτσας, από όπου άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι, τονίζοντας πως ο φόβος για τα εμβόλια σε συνδυασμό με τον κίνδυνο να χάσουν την δουλειά τους οι συγγενείς της, την ώθησαν στην έκδοσή τους. Αυτό φέρεται να υποστηρίζει η ίδια, μέσω του συνηγόρου της, και δηλώνει μετανιωμένη.

Στο πλαίσιο της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, η υπάλληλος ισχυρίζεται ότι εξέδωσε πιστοποιητικά μόνο στους συγγενείς της και δεν είχε κανένα άλλο κίνητρο και καμία απολύτως οικονομική απολαβή, γεγονός που, όπως είπε, μπορεί να διαπιστωθεί εύκολα από τον έλεγχο των τραπεζικών της λογαριασμών.

Την ίδια ώρα, στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης διαβιβάστηκε το πόρισμα για τους τέσσερις υπαλλήλους του νοσοκομείου «Γεννηματάς», το οποίο αναμένεται να προωθηθεί στην Εισαγγελία Καρδίτσας. Ο προβληματισμός όμως αφορά στην ευκολία έκδοσης πλαστών πιστοποιητικών. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες στο μικροσκόπιο των αρμόδιων φορέων που έχουν αναλάβει τις έρευνες, βρίσκεται και ένα ακόμη νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This