Γονείς απειλούν να πάρουν τα παιδιά τους από τον παιδικό σταθμό των «ξεχασιάρηδων»! (video)

Απαιτούν να μιλήσουν με τον υπεύθυνο της δομής, δηλώνοντας πανέτοιμοι να αλλάξουν νηπιαγωγείο

Must Read

Άρον άρον σπεύδουν να «μαζέψουν» τα… βλαστάρια τους από τον παιδικό σταθμόνηπιαγωγείο στη Βάρκιζα έξαλλοι γονείς, οι οποίοι ενημερώθηκαν με μεγάλη καθυστέρηση για το πρωτοφανές περιστατικό με το 2χρονο κοριτσάκι που ξεχάστηκε από οδηγό και συνοδηγό μέσα σε σχολικό λεωφορείο, για περισσότερο από πέντε ώρες!

Από τη στιγμή που η είδηση πήρε μεγάλες διαστάσεις, γονείς των οποίων τα παιδιά πηγαίνουν στον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό, καταφτάνουν, σύμφωνα με το newsit.gr, στις κτιριακές του εγκαταστάσεις και ζητούν εξηγήσεις από τους υπεύθυνους, ρωτώντας γιατί δεν πληροφορήθηκαν για το συγκεκριμένο περιστατικό. «Μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα και να μιλήσω με τον υπεύθυνο τώρα. Είναι δυνατόν να μην με πάρετε τηλέφωνο;», λέει μια από τις μητέρες.

Οι υπάλληλοι του παιδικού σταθμού, αφού ζητούν από τους γονείς να περιμένουν στην εξώπορτα, στη συνέχεια τους λένε ότι θα ενημερώσουν τον υπεύθυνο. Ενώ περιμένουν, οι μητέρες μιλούν στα κινητά τους τηλέφωνα, μεταφέροντας στους συζύγους τους όλα όσα διαδραματίζονται στο εκπαιδευτήριο των παιδιών τους.

«Θα πάρω το παιδί μου από τον παιδικό»

«Προσπάθησα να μιλήσω μαζί τους και δεν σήκωναν τα τηλέφωνα. Εμείς ενημερωθήκαμε για το περιστατικό από μία εφημερίδα. Ο άνδρας μου που είναι στην Κρήτη με πήρε τηλέφωνο και μου είπε τι έχει συμβεί. Θα πάρω το παιδί μου από τον παιδικό», λέει μια γονέας, ενώ κάποιος άλλος τονίζει «Ήρθα για να μιλήσω με τους υπεύθυνους του σταθμού, για να δω τι έχει γίνει».

Θυμίζουμε πως η ιδιοκτήτρια του παιδικού σταθμού – νηπιαγωγείου, αλλά και τέσσερα ακόμη άτομα αφέθηκαν ελεύθεροι από το αυτόφωρο, με την πρώτη, παρότι «πολιορκήθηκε» από τους δημοσιογράφους έξω από τις κτιριακές εγκαταστάσεις του εκπαιδευτηρίου, δεν θέλησε να πει το παραμικρό για την υπόθεση.

  • Δείτε πλάνα και ρεπορτάζ από το σημείο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This