Χαμός σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη! Γονείς απειλούσαν να δείρουν μαθητές (video)

Βράζουν οι μαθητές - Σε καραντίνα 16 άτομα αλλά το μάθημα συνεχιζόταν κανονικά

Must Read

Ένταση επικράτησε έξω από το 2ο Λύκειο Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη όταν ορισμένοι γονείς επιχείρησαν να σταματήσουν την κατάληψη των μαθητών με βρισιές και απειλές.

Οι μαθητές του Λυκείου διαμαρτύρονται προχωρώντας σε κατάληψη από χθες, καθώς μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων, 16 από αυτούς βρίσκονται σε καραντίνα, όμως το μάθημα συνεχίζεται να γίνεται κανονικά με τους 9 που έχουν μείνει! 

Οι καθηγητές συνεχίζουν να παραδίδουν μαθήματα σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του υπουργείου Παιδείας που ορίζουν ότι για να κλείσει ένα τμήμα πρέπει να νοσήσουν πάνω από τους μισούς μαθητές, μια απόφαση που έχει προκαλέσει οργή σε γονείς και εκπαιδευτικούς. 

Σύμφωνα με το GRTimes, γονείς το πρωί της Τετάρτης στράφηκαν κατά των μαθητών με απειλώντας με χειροδικία και βρισιές, ενώ κάποιος από αυτός παρότρυνε εκπαιδευτικούς του σχολείου να κόψουν την αλυσίδα με κόφτη.

Όταν έφτασαν στο σημείο δυνάμεις της αστυνομίας, το περιστατικό είχε λήξει και αποχώρησαν.

Οι μαθητές αποφάσισαν να συνεχίσουν την διαμαρτυρία τους ενώ την ίδια στιγμή καταγγέλλουν μεταξύ άλλων, ότι δύο τμήματα στεγάζονται σε υπόγειο χωρίς παράθυρο με μόνο έναν υποτυπώδη εξαερισμό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This