«Βράζει» η Ρόδος για την δολοφονία της Ντόρας – Ένταση ανάμεσα στις δύο οικογένειες (video)

Η οικογένεια της αδικοχαμένης εκπαιδευτικού δεν περίμενε τέτοιες δηλώσεις από την οικογένεια του δράστη - Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 32χρονης

Must Read

Το χαμόγελο της Ντόρας Ζαχαριά «έσβησε» ξαφνικά όταν δέχτηκε πυρά από την καραμπίνα του πρώην συντρόφου της Κώστα Μ., την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της στην Ρόδο. Με ανείπωτο πόνο και θλίψη, η οικογένεια και οι φίλοι της την αποχαιρέτησαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, το απόγευμα της Παρασκευής.

Συντετριμμένοι οι γονείς της και τα αδέρφια της, δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν ότι έχασαν τον «άγγελο» τους, μια κοπέλα γεμάτη για ζωή και εξέλιξη, με όνειρα για το μέλλον και ιδιαίτερη αγάπη στα παιδιά.

Κάποιοι από τους φίλους και τους συγγενείς της, ντύθηκαν στα λευκά προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη τους, στο νεκροταφείο Ταξιαρχών Ρόδου.

Την ίδια στιγμή, σύσσωμο το νησί αισθάνεται οργή και αγανάκτηση για την εν ψυχρώ δολοφονία της 32χρονης εκπαιδευτικού. Ο πρώην σύντροφός της όπλισε την καραμπίνα και την σημάδεψε, λίγες μέρες μετά αφότου η νεαρή γυναίκα επέλεξε να δώσει τέλος στον δεσμό τους, όταν συνειδητοποίησε ότι η καταχρηστική και πιεστική συμπεριφορά του ανθρώπου που πίστευε ότι την έχει αγαπήσει, είχε αρχίσει να γίνει επικίνδυνη.

Οι γονείς της κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που δεν είχε δείξει ότι θα έφτανε σε τέτοιο σημείο, ενώ τονίζουν ότι η κόρη τους απομακρύνθηκε μόλις κατάλαβε τι ήταν ικανός να κάνει. Το μυαλό τους δεν πήγε ποτέ εκεί, όμως η 32χρονη Ντόρα απηδυσμένη από την πιεστική συμπεριφορά του, είχε πει «θα μας δείξουν στις ειδήσεις».

Δείτε επίσης: Ξεσπά η πρώην σύντροφος του φονιά της Δώρας: «Η οικογένειά του ήξερε και έκανε τα στραβά μάτια» (video)

Τη στιγμή που έρχονται στο φως της δημοσιότητας συγκλονιστικά στοιχεία από την συμπεριφορά του 40χρονου στην πρώην σύζυγό του αλλά και την πρώην συντροφό του, με την δεύτερη να έχει μάλιστα καταθέσει μήνυση σε βάρος του, η οικογένεια του δράστη αντιδρά και επιτίθεται στις γυναίκες.

Οι δηλώσεις του θείου του προκάλεσαν οργή

Μετά από τους ισχυρισμούς των γονέων του 40χρονου Κώστα οι οποίοι υποστήριξαν ότι το παιδί τους την σκότωσε και αυτοκτόνησε επειδή την αγαπούσε υπερβολικά, ο θείος του προκάλεσε κύμα οργής με τις δηλώσεις του.  «Όχι μέχρι να μας ρίξετε και μόλις σας φτιάξουμε τα σπίτια ξαφνικά θέλετε την ελευθερία σας. Ο καθένας από εμάς θα ζήλευε. Δεν πήρε ένα όπλο και ξαφνικά κι έκανε έτσι για να φτάσει στο σημείο να κάνει αυτό που έκανε και να αυτοκτονήσει πρέπει να την έχει λατρέψει» δήλωσε στην εκπομπή «Πρωινό» και πρόσθεσε «Παρουσιάζετε τις γυναίκες όλες σαν θύματα, δεν είστε όλες θύματα, υπάρχετε κι εσείς με αγγελική μορφή αλλά εξωτερικά μόνο, για το μέσα βάλτε άλλη λεξούλα». Ο ίδιος συνέχισε το κρεσέντο επίθεσης και στοχοποίησης της Ντόρας και σε άλλες εκπομπές στην συνέχεια.

Δείτε επίσης: Προκαλεί ξανά ο θείος του φονιά της Ντόρας: «Εκείνος ήταν θύμα κακοποίησης» (video)

Παράλληλα, η οικογένεια της νεαρής εκπαιδευτικού κρατώντας χαμηλό προφίλ, με ταπεινότητα και σεβασμό περιγράφει τα όσα βίωνε η κόρη τους πριν αποφασίσει να χωρίσει τον 40χρονο. Ο 40χρονος δεν της επέτρεπε να ανεβάζει φωτογραφίες, να βγαίνει στο μπαλκόνι για να καπνίσει, ούτε να βλέπει τις φίλες της, ενώ ταυτόχρονα την παρακολουθούσε και έψαχνε τον υπολογιστή της.

Η οικογένεια της Ντόρας είναι πικραμένη και δεν περίμεναν από την οικογένεια του δράστη να κάνει τέτοιες δηλώσεις, πόσο μάλλον από την πρώτη μέρα της δολοφονίας. Από την άλλη πλευρά, η οικογένεια του δράστη λέει ότι έχει ζητήσει συγγνώμη και δεν ανέχεται να παρουσιάζεται το παιδί τους ως «τέρας».

Η κηδεία του 40χρονου

Σημειώνεται ότι η κηδεία του 40χρονου πραγματοποιήθηκε το πρωί στην Κοσκινού. Συγγενείς, φίλοι και γείτονες έκαναν λόγο για ένα «καλό παιδί» που ποτέ δεν περίμεναν να κάνει κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This