Ο δολοφόνος της Ντόρας ετοίμαζε «σατανικό» άλλοθι (video)

Αποκάλυψη-σοκ από παλιό γνωστό του ! Το αρχικό σχέδιο ήταν να αφαιρέσει τη ζωή της άτυχης Ντόρας και να τη... σκαπουλάρει

Must Read

Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις για τη στυγερή δολοφονία της Ντόρας Ζαχαριά από τον πρώην σύντροφό της Κώστα Μ., καθώς στη Ρόδο ανοίγουν σιγά σιγά τα στόματα και βγαίνουν στην επιφάνεια φρικτά μυστικά.

Ο 40χρονος δολοφόνος και αυτόχειρας φαίνεται πως σχεδίαζε από καιρό να κόψει το νήμα της ζωής τής πρώην αγαπημένης του, ωστόσο έψαχνε τρόπο να εξασφαλίσει ατράνταχτο άλλοθι που θα τον τοποθετούσε κάπου μακριά την ώρα του φονικού.

Οπως κατήγγειλε παλιός γνωστός του φονιά, με τον Κώστα γνωρίζονταν από παιδιά, αλλά είχαν να μιλήσουν σχεδόν μία 20ετία. Παρʼ όλʼ αυτά, απευθύνθηκε σε εκείνον για να τον βοηθήσει στο σχέδιό του. Συγκεκριμένα, ο Κώστας τού τηλεφώνησε και του ζήτησε να παραποιήσει το υλικό που είχαν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας που είχε βάλει στο σπίτι του. Οπως είπε, ήθελε να αλλάξει την ημερομηνία στο καταγραφικό, γυρνώντας τη δύο ημέρες πίσω, δηλαδή στο μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, όταν έστησε το καρτέρι θανάτου στην άμοιρη 31χρονη. Αυτό που σκόπευε να πετύχει ήταν οι κάμερες να δείχνουν ότι τη στιγμή της δολοφονίας βρισκόταν στο σπίτι του!

Ο καταγγέλλων εξήγησε σε τηλεοπτικό κανάλι πως όσα άκουσε του προξένησαν περιέργεια, γιατί δεν ήξερε για ποιον λόγο ο παλιός του γνώριμος του ζητούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Η δικαιολογία που προέβαλε ο 40χρονος ήταν πως τάχα είχε κάποια προβλήματα με την πρώην σύζυγό του και ήθελε να φαίνεται ότι βρισκόταν στο σπίτι του. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να του αναφέρει και τη σχέση του με τη Δώρα, λέγοντάς του ότι είναι πολύ σοβαρή κοπέλα. Ομως, ο μετέπειτα δολοφόνος και αυτόχειρας του τηλεφώνησε ξανά και του είπε ότι τελικά δεν τον ενδιέφερε το θέμα της κάμερας και πως δεν θα χρειαζόταν τη βοήθειά του. «Δεν είχα καταλάβει τι ήθελε να κάνει. Χθες έμαθα για το έγκλημα και την αυτοκτονία κι έπεσα από τα σύννεφα» είπε ο παιδικός φίλος του 40χρονου που αιματοκύλησε τη Ρόδο.

Ολα όσα είπε ο συγκεκριμένος άνδρας δείχνουν ότι αρχικά ο Κώστας Μ. δεν είχε σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του, μην μπορώντας να ζήσει χωρίς την αγαπημένη του, όπως έγραφε στο σημείωμα που άφησε, αλλά το αρχικό του σχέδιο ήταν να αφαιρέσει τη ζωή της εκπαιδευτικού και να τη… σκαπουλάρει! Αγνωστο γιατί, όμως, το ματαίωσε.
Στο μεταξύ, όσο περνούν οι μέρες ξετυλίγονται κι άλλες πτυχές του σκοτεινού παρελθόντος του, από τις οποίες αποδεικνύεται ότι ήταν εξαιρετικά χειριστικός, υπερβολικά εμμονικός και, όπως αποδείχτηκε, πολύ επικίνδυνος.

Τις ξυλοκοπούσε

Εξάλλου, δύο γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του 40χρονου είχαν φτάσει στο σημείο να πάνε ακόμα και στην Αστυνομία για να τον μηνύσουν, επειδή τις ξυλοκοπούσε και τις απειλούσε. Μάλιστα, μία από αυτές κάλεσε τις γυναίκες που δέχονται βία ή απειλές από τους συντρόφους τους «να φεύγουν αμέσως και όχι να περιμένουν και να δίνουν ευκαιρίες».

Οσα δήλωσε στη «Ροδιακή» μία γυναίκα που είχε τέσσερις μήνες σχέση με τον 40χρονο σοκάρουν, καθώς συνειδητοποίησε με τρόμο ότι πριν από ακριβώς έναν χρόνο θα μπορούσε να ήταν εκείνη στη θέση της Δώρας! «Μένω στα 300 μέτρα, εκεί στο Ροδίνι που έγινε το συμβάν. Ακουσα να μιλούν για λευκό αυτοκίνητο και καραμπίνα κι αμέσως το μυαλό μου πήγε στον Κώστα. Γιατί είχα δει την καραμπίνα, ήξερα ότι έχει λευκό αυτοκίνητο κι όσο περνούσαν τα λεπτά και μάθαινα περισσότερες λεπτομέρειες έδενε το παζλ. Ακουσα για 31χρονη εκπαιδευτικό, ήξερα γιʼ αυτό. Εκείνα τα λεπτά που έβγαιναν οι πληροφορίες μιλούσα με έναν φίλο του, τα συνδυάσαμε και σιγουρευτήκαμε ότι ήταν αυτός» είπε, μεταξύ άλλων, η κοπέλα και προσέθεσε: «Στους τρεις μήνες με χτύπησε και μου πήρε και το κινητό. Μου πήρε τη συσκευή κι έβαλε μέσα μία εφαρμογή με την οποία άκουγε τα πάντα και είχε πρόσβαση σε προσωπικά μου δεδομένα της εποχής εκείνης, αλλά και παλαιότερα»!

Το άγριο φονικό που έχει «παγώσει» την Ελλάδα έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ο άνδρας, με τον οποίο η κοπέλα είχε σχέση εννέα μηνών αλλά είχαν χωρίσει, τη σκότωσε εν ψυχρώ με δύο πυροβολισμούς από κυνηγετική καραμπίνα. «Χωρίς την καλή μου, δεν έχει νόημα να ζω» έγραφε στο αιματοβαμμένο σημείωμα που βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του στην Κρεμαστή, όπου έβαλε τέλος στη ζωή του στρέφοντας την ίδια καραμπίνα στον εαυτό του.

Η αδικοχαμένη Δώρα, με το όμορφο χαμόγελο και την αγάπη για τη ζωή, «έβλεπε» τον θάνατό της και, μάλιστα, είχε εκμυστηρευτεί τους φόβους της σε φίλη της, ότι θα γίνει κι αυτή θέμα στις ειδήσεις ως θύμα γυναικοκτονίας, όπως η Καρολάιν και η Γαρυφαλλιά! Χθες, στις 12 το μεσημέρι, συγγενείς του δολοφόνου και αυτόχειρα οδήγησαν τον Κώστα Μ. στην τελευταία του κατοικία, ενώ μετά θα ακολουθούσε η κηδεία της Δώρας.

Οδύνη και σπαραγμός από συγγενείς και φίλους στο τελευταίο αντίο

Μέσα σε κλίμα οδύνης είπαν το τελευταίο «αντίο» στη Δώρα Ζαχαριά συγγενείς και φίλοι, στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής! Απαρηγόρητοι οι γονείς της, οι γνωστοί, οι γείτονες και όλοι όσοι την αγαπούσαν γέμισαν την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, ενώ πολλοί επέλεξαν να ντυθούν στα λευκά. Ασπρο ήταν και το φέρετρο της αδικοχαμένης κοπέλας, η οποία φορούσε στο κεφάλι ένα λουλουδένιο στεφάνι.

Με δάκρυα στα μάτια και κρατώντας λουλούδια, όσοι πήγαν να πουν το τελευταίο αντίο στην 31χρονη εκπαιδευτικό προσπαθούσαν να συμπαρασταθούν στην οικογένειά της, λέγοντας μερικά λόγια παρηγοριάς, ενώ ένα αναπάντητο «γιατί» πλανιόταν στον αέρα. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το χαμόγελο έσβησε και, μάλιστα, με τόσο άγριο τρόπο από το πρόσωπο της όμορφης κοπέλας, η οποία ήταν γεμάτη όρεξη για ζωή.

Σημειώνεται ότι η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε από τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Ρόδου κ. Κύριλλο, ενώ στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, όπου εψάλη η νεκρώσιμη ακολουθία, εφημέριος είναι ο θείος της αδικοχαμένης κοπέλας, αδερφός του πατέρα της. Η ταφή της έγινε αμέσως μετά στο νεκροταφείο Ταξιαρχών της Ρόδου, με τα μοιρολόγια των γονιών της και των αδερφών της να ραγίζουν καρδιές.

Πανελλήνια οργή για τις προκλητικές δηλώσεις από τον θείο του φονιά: «Δεν είστε όλες θύματα! Το παιδί δεν είναι τέρας»

Οργή προκάλεσε το παραλήρημα του θείου του φονιά της άτυχης Δώρας, ο οποίος στοχοποίησε την αδικοχαμένη κοπέλα υποστηρίζοντας ότι πολλές φορές οι γυναίκες με τη συμπεριφορά τους φτάνουν στα άκρα τους συντρόφους τους και ότι δεν είναι πάντα θύματα! Ο συγκεκριμένος υπεραμύνθηκε των μεσαιωνικών απόψεών του, την ώρα που η νέα γυναικοκτονία στη Ρόδο έχει σοκάρει το πανελλήνιο και από την αρχή του χρόνου μετράμε ήδη 11!

https://www.youtube.com/watch?v=T4-Qs2TEKps

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή, ο θείος του 40χρονου Κώστα Μ., που πυροβόλησε δύο φορές την 31χρονη εκπαιδευτικό επειδή ήθελε να χωρίσουν, υποστήριξε με θράσος ότι πολλές φορές οι γυναίκες με όσα κάνουν και όσα λένε φτάνουν τους συντρόφους τους σε ακραίες πράξεις και δεν είναι πάντα αυτές τα θύματα, όπως θέλουν να παρουσιάζονται. Oπως είπε, ο ανιψιός του ήταν παθιασμένος και κάθε γυναίκα θα πρέπει να σέβεται αυτό που της προσφέρει ο σύντροφός της: «Το παιδί δεν είναι το τέρας που παρουσιάζετε. Hταν ένας άνθρωπος ερωτευμένος, παθιασμένος με την κοπέλα του, όπως είναι ο καθένας μας, και καλά κάνει γιατί έτσι πρέπει να είσαι. Από κει και πέρα, η καθεμία από εσάς θα πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας είναι σε θέση να προσφέρει»!

Ο ίδιος συνέχισε το παράλογο λογύδριο υποστηρίζοντας τον ανιψιό του, που ζήλευε με ακραίο τρόπο τη Δώρα, με τον ισχυρισμό ότι ο 40χρονος δεν έφτασε έτσι ξαφνικά στο σημείο να τη δολοφονήσει. «Oχι μέχρι να μας ρίξετε και μόλις σας φτιάξουμε τα σπίτια, ξαφνικά θέλετε την ελευθερία σας. Ο καθένας από εμάς θα ζήλευε. Δεν πήρε ένα όπλο και ξαφνικά έκανε έτσι. Για να φτάσει στο σημείο να κάνει αυτό που έκανε και να αυτοκτονήσει, πρέπει να την έχει λατρέψει!» είπε, υποστηρίζοντας ότι δεν δικαιολογεί τη βία, αλλά δεν είναι όλοι οι φονιάδες τέρατα ούτε όλες οι γυναίκες θύματα. «Δεν είστε όλες θύματα. Είστε κι εσείς με αγγελική μορφή, αλλά εξωτερικά μόνο» πρόσθεσε αφήνοντας άφωνους όλους όσοι τον άκουσαν.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This