Ρούλα Κορομηλά: Απαντάει στην οικογένεια του δολοφόνου της Ντόρας

Με λιτή και περιεκτική ανάρτηση που ισοπεδώνει τους ισχυρισμούς τους

Must Read

Με μια λακωνική πρόταση, γεμάτη νόημα, η Ρούλα Κορομηλά σχολιάζει με λίγες λέξεις τους ισχυρισμούς της οικογένειας του 40χρονου δράστη που σκότωσε εν ψυχρώ την 32χρονη Ντόρα, στη Ρόδο

Η γνωστή παρουσιάστρια που εκφράζει συχνά τις απόψεις της για τα κοινωνικά θέματα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram, θέλησε να πάρει θέση για την 11η γυναικοκτονία μέσα σε λίγους μήνες, που συγκλονίζει την Ελλάδα. Τη στιγμή που σύσσωμο το πανελλήνιο θρηνεί για τον άδικο χαμό της νεαρής εκπαιδευτικού που βρήκε τραγικό θάνατο επειδή αποφάσισε να χωρίσει τον σύντροφό της όταν εκείνος ξεκίνησε να γίνεται αφόρητα πιεστικός, ζηλιάρης και χειριστικός, οργή έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις των συγγενών του δράστη. 

Δείτε επίσης: «Βράζει» η Ρόδος για την δολοφονία της Ντόρας – Ένταση ανάμεσα στις δύο οικογένειες (video)

Οι γονείς του 40χρονου υποστήριξαν με δηλώσεις τους σε εκπομπές ότι ο γιος τους ήταν «καλό παιδί» και «ό,τι έκανε, το έκανε επειδή αγαπούσε πολύ την Ντόρα».

Μέσω Instagram story, η Ρούλα Κορομηλά απαντάει, θέλοντας να πάρει θέση για την στάση των συγγενών που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις:

«Τα καλά παιδιά δεν σκοτώνουν τις γυναίκες που αγαπάνε», έγραψε σε μαύρο φόντο η γνωστή παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This