Τροχαίο σοκ στον Κηφισό! Αυτοκίνητο εκτοξεύθηκε στο αντίθετο ρεύμα

Must Read

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα τα ξημερώματα στον Κηφισό, όταν ο οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο, έπεσε πάνω στο διαχωριστικό διάζωμα και εκτοξεύθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας!

Όλα έγιναν λίγο πριν από τις 04:00 τα ξημερώματα. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν, ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει ταχύτητα όταν, για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο διαχωριστικό, να το περάσει από πάνω και να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα, στην άνοδο της Εθνικής!

Οι δυο επιβάτες του αυτοκινήτου τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ ευτυχώς την στιγμή του τροχαίου δεν κινούνταν άλλο όχημα στην άνοδο του Κηφισού.

Εξαιτίας του τροχαίου και για να καθαριστεί ο δρόμος έκλεισε για ώρες το ρεύμα της ανόδου του Κηφισού από τον Πειραιά έως την Πέτρου Ράλλη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί  μποτιλιάρισμα. Ο δρόμος άνοιξε λίγο πριν από τις 08:00.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This