Κρίση-κόλαφος της εισαγγελέως για τον δολοφόνο της Καρολάιν: «Θύμα ενδοοικογενειακής βίας και η κόρη τους»

«Ανάλγητος, ψύχραιμος και απαθής», χαρακτηρίζεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Must Read

Πλήρως ακατάλληλος για τη γονική επιμέλεια της μικρής Λυδίας, κρίθηκε από την Εισαγγελέα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος δολοφόνησε τη σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Η εισαγγελική πρόταση για τη γονική μέριμνα του 18 μηνών βρέφους, έκρινε ότι ο δολοφόνος δεν είναι κατάλληλος για γονική μέριμνα, καθώς χρησιμοποίησε ακόμα και το παιδί τους στη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, τοποθετώντας το πάνω στο άψυχο κορμί της, προσπαθώντας να σκηνοθετήσει σκηνικό ληστείας για να ξεγελάσει την αστυνομία.

Την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου, αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου για την οριστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας, η οποία αναμένεται να πάει στους γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν. Οι γονείς του συζυγοκτόνου δεν θα διεκδικήσουν την επιμέλεια.

Σύμφωνα με την αίτηση της Εισαγγελέως την οποία αποκαλύπτει η RealNews της Κυριακής, με την πράξη του αυτή ο δολοφόνος, κατέστησε και το βρέφος θύμα εγκλήματος ενδοοικογενειακής βίας.

«Ανάλγητος, ψύχραιμος και απαθής», χαρακτηρίζεται ακόμα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος από την Εισαγγελέα και προστίθεται πως: «Η συγκρότηση του χαρακτήρα του, η οποία υποδηλώνει άτομο παντελώς στερούμενο ηθικών αναστολών και η προαναφερθείσα εγκληματική συμπεριφορά του, δύναται, οπωσδήποτε, να επηρεάσουν την ψυχική και ηθική διάπλαση του τέκνου του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This