Δάνειο έως 20.000€ με επιτόκιο 2,9% από την Παγκρήτια

Must Read

Υποστηρικτική τηλεφωνική γραμμή  για τους σεισμόπληκτους

Με χαμηλότοκο δάνειο έως 20.000 ευρώ και ταχύτατες διαδικασίες έγκρισης και εκταμίευσης, η Παγκρήτια Τράπεζα στέκεται δίπλα σε όσους επλήγησαν από το σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου με επίκεντρο το Αρκαλοχώρι Ηρακλείου.

Το νέο καταναλωτικό δάνειο «Παγκρήτια Στήριξη» θα αποτελέσει ένα σημαντικό βοήθημα προς τους πληγέντες, αφού προσφέρεται με προνομιακό κυμαινόμενο επιτόκιο 2,9%, περίοδο χάριτος έως έξι μήνες και ορίζοντα αποπληρωμής μέχρι επτά έτη.

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων του Νομού Ηρακλείου που έχουν υποστεί ζημίες, όπως προκύπτει από βεβαίωση μηχανικού ή υπεύθυνη δήλωσή τους, θα μπορούν να χρηματοδοτηθούν έως και το 100% του ποσού προτιμολογίων, προσφοράς εργολάβου, εταιρείας, προμηθευτών κλπ. για εργασίες αποκατάστασης που αφορούν στον σκοπό του δανείου.

Η Τράπεζα, αρωγός των ευάλωτων συμπολιτών μας, μέσα από την απευθείας τηλεφωνική γραμμή 2810 338837 που λειτουργεί καθημερινά από τις 08:00 έως τις 15:00, θα υποδέχεται αιτήματα πληγέντων από το συγκεκριμένο σεισμό, για αναδιάρθρωση του υπάρχοντος δανεισμού τους, αναλόγως των αναγκών και των δυνατοτήτων τους.

Η Παγκρήτια με εξειδικευμένο προσωπικό και βαθιά γνώση της περιοχής είναι έτοιμη να συνδράμει στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν οι σεισμόπληκτοι, ενώ αναμένει να προσδιορίσει περαιτέρω τις δράσεις της μετά την έκδοση της επικείμενης Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που θα αφορά τους πληγέντες της συγκεκριμένης περιοχής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This