Aπόστολος Γκλέτσος: «Έστησαν την εμπλοκή μου στα ναρκωτικά – Έχω εχθρούς και έχω δεχτεί απειλές» (video)

Καμία κλήση δεν έχει λάβει ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας από τις αρχές - «Επιδιώκω να ενοχλώ αυτούς που είναι ψεύτες, κλέφτες και παίρνουν μίζες»

Must Read

Με «αντρίκια» ντομπροσύνη και καθαρή συνείδηση, ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε δημόσια για την υποτιθέμενη εμπλοκή του στο κύκλωμα ναρκωτικών μετά τη σύλληψη λιμενικού για διακίνηση κοκαΐνης.

Ο γνωστός ηθοποιός που διατέλεσε δήμαρχος Στυλίδας αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους συντοπίτες του για τον δυναμισμό και την ενεργή δράση του, ξεκαθαρίζει ότι όχι μόνο δεν εμπλέκεται στο κύκλωμα όπως υποστήριξαν κάποια δημοσιεύματα, αλλά είναι γνωστό στις αρχές ότι πολλοί προσπάθησαν να τον βλάψουν.

Ο Απόστολος Γκλέτσος τόνισε μιλώντας στην εκπομπή Love It ότι αρχικά από μόνο του το γεγονός ότι δεν έχει κληθεί από τις δικαστικές αρχές, ξεκαθαρίζει ότι, ο ίδιος δεν έχει καμία απολύτως ανάμειξη με τους ισχυρισμούς που τον θέλουν να έχει προμηθευτεί ναρκωτικά από τον λιμενικό που συνελήφθη.

Στην ερώτηση της Ιωάννας Μαλέσκου για το αν έχει κάποια σχέση με την υπόθεση, ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε γελώντας: «Ούτε μία στο τρισεκατομμύριο» ενώ πρόσθεσε με νόημα: «να δούμε ποιος θα καεί στο τέλος».

Ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας ανοίγει τα χαρτιά του και εκμυστηρεύεται ότι η πολιτική του δράση στην τοπική αυτοδιοίκηση έχει ενοχλήσει ορισμένους που προσπάθησαν και ακόμα προσπαθούν να τον βλάψουν και να αμαυρώσουν την υπόληψη του:  «Έχω εχθρούς που είναι καταγεγραμμένοι στις αρχές διότι έχουν συμβεί πολλά γεγονότα στη ζωή μου. Έχω δεχθεί απειλές, πιέσεις και σοβαρά πράγματα. Έχω σταματήσει και έχω κάνει πίσω γιατί φοβήθηκα για τη ζωή μου» ανέφερε ο Απόστολος Γκλέτσος και πρόσθεσε ότι ο ίδιος έχει «χαλάσει τη σούπα γιατί κάποιοι έκαναν σκοτεινές δουλειές».

Μάλιστα όπως αναφέρει χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του «διαφανή άνθρωπο χωρίς σκοτεινή πλευρά» κάποιοι με αυτή την κίνηση περίμεναν ότι ο ίδιος θα αντιδράσει με θυμό και ότι θα επιχειρήσει να επιτεθεί και να σηκώσει χέρι προκειμένου να τον παγιδεύουν: «Θα καταλάβουν όλοι πόσο ανόητοι είναι» προειδοποίησε: «Επιδιώκω να ενοχλώ αυτούς που είναι ψεύτες, κλέφτες και παίρνουν μίζες. Είναι πολλοί και θα με βρίσκουν μπροστά τους» τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

Η επικοινωνία με τον Λιμενικό

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι είχε κάποια σχέση επικοινωνίας με τον Λιμενικό που συνελήφθη αφού η σύζυγός του υπήρξε υποψήφια στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του: «Ως πολιτικό πρόσωπο, υπάρχουν τηλεφωνικές συνομιλίες, μιλάω με τους πολίτες και με τον συγκεκριμένο άνθρωπο μιλάω. Αυτό δεν είναι μεμπτό» ξεκαθάρισε.

Μάλιστα με απόλυτη ειλικρίνεια, ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας αναφέρθηκε στα καρδιολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει από νεαρή ηλικία και τις επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, ενώ μάλιστα πάσχει από μόνιμη κολπική μαρμαρυγή: «Εάν χρησιμοποιήσω τώρα κοκαΐνη, θα πεθάνω» τόνισε.

«Έχω δώσει πολλές εξετάσεις και τις έχω περάσει όλες. Έχω πολύ κόσμο δίπλα μου. Απλούς ανθρώπους, επιστήμονες, σοβαρούς ανθρώπους που με εμπιστεύονται. Θα γίνει η μητέρα των μαχών» προειδοποίησε εκείνους που του άνοιξαν «πόλεμο» ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This