Τα «δίνουν» όλα για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί!

Ο νέος πρόεδρος του ΕΟΔΥ προτείνει εμβολιασμό στα 5χρονα!

Must Read

Εμβολιασμός και μόνο εμβολιασμός. Αυτό είναι το μόνο «όπλο» που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει την πανδημία, ωστόσο η διαχείρισή της φαντάζει αμφίβολη. Ο νέος πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Θεοκλής Ζαούτης, έλαβε ήδη «δράση» υπέρ της εμβολιαστικής προπαγάνδας, και στην πρώτη του συνέντευξη μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ακολούθησε πιστά την κυβερνητική γραμμή.

«Ο εμβολιασμός είναι το κύριο όπλο που έχουμε αυτή τη στιγμή για να αντιμετωπίσουμε τον κορωνοϊό. Γνωρίζουμε ότι είναι ασφαλές το εμβόλιο αφού έχουν εμβολιαστεί δισεκατομμύρια άτομα στον πλανήτη και πρέπει να πιστέψουμε πως πλέον δεν είναι νέο», τόνισε ο νέος πρόεδρος του ΕΟΔΥ, τονίζοντας ότι «αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης η αύξηση των εμβολιασμών».

Μετά τα 50G που δίνει στους νέους ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να πεισθούν να εμβολιαστούν, τώρα όλοι αναμένουν τι άλλο θα κάνει η κυβέρνηση για να ωθήσει όσους δεν επιθυμούν να κάνουν το εμβόλιο.

Ζαούτης: «Είναι πολύ σημαντικό να εμβολιάσουμε και τα μικρότερα παιδιά»

Οι αρνητικές συνέπειες στα παιδιά ξεπερνούν τη νόσο, τόνισε ο Θεοκλής Ζαούτης, αναφερόμενος στις ψυχολογικές συνέπειες από το κλείσιμο των σχολείων. Μελέτες, πρόσθεσε μάλιστα ότι αναφέρουν  αλλάζει ακόμα και το προσδόκιμο ζωής από τις συνέπειες της πανδημίας.

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, έθεσε ως προτεραιότητα την αύξηση των εμβολιασμών, εκτιμώντας ότι υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και συμπληρώνοντας ότι πρέπει να αλλάξει ο τρόπος που συζητάμε για τα εμβόλια.

Σχετικά με το ενδεχόμενο εμβολιασμών σε παιδιά από 5 έως 11 ετών, ο κ. Ζαούτης ανέφερε ότι δεν υπάρχει κάποια έγκριση ακόμα αλλά αναμένεται το επόμενο διάστημα. Η δόση για τα παιδιά αυτής της ηλικίας θα είναι μικρότερη από εκείνη που χορηγείται στους ενήλικες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This