Συνεχίζεται η επιστροφή των φοιτητών: Με πιστοποιητικά, ουρές και μέτρα (video)

Ατέλειωτη ταλαιπωρία σε ΑΠΘ και ΠΑΜΑΚ

Must Read

Από την περασμένη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021, ξεκίνησε η επάνοδος των φοιτητών στα περισσότερα Πανεπιστήμια της χώρας, με την εφαρμογή μέτρων κατά την προσέλευση διδακτικού προσωπικού και σπουδαστών/-στριών. Ωστόσο, πολλά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα άνοιξαν σήμερα, και η εικόνα των ατέλειωτων ουρών είναι ενδεικτική.

ΑΠΘ, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, ΠΑΜΑΚ, Πάντειο, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, και Πανεπιστήμιο Πατρών, ανακοίνωσαν την αναβολή της έναρξης των μαθημάτων κατά μία εβδομάδα, και επαναλειτουργούν από σήμερα, Δευτέρα 11 Οκτωβρίου.

Χαμός στο ΑΠΘ

Απίστευτες ουρές και ατέλειωτη ταλαιπωρία περίμενε τους φοιτητές, οι οποίοι για να καταφέρουν να εισέλθουν στα πανεπιστημιακά έδρανα έπρεπε να να επιδείξουν τα πιστοποιητικά τους. Στην είσοδο κάθε κτιρίου στο ΑΠΘ υπάρχει ένας ελεγκτής του Πανεπιστημίου, ο οποίος «σκανάρει» τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης και έπειτα επιτρέπει τους φοιτητές να εισέλθουν στο εκάστοτε τμήμα.

«Είναι πρώτη μέρα, όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής. Κάθε φοιτητής έχει μαζί του πιστοποιητικό, δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο» δήλωσε στο thestival ελεγκτής του ΑΠΘ.

Ουρές και στο ΠΑΜΑΚ

Έλεγχοι διεξάγονται και στο ΠΑΜΑΚ, με ελεγκτή να ζητάει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης των φοιτητών. Στο ΠΑΜΑΚ βέβαια ο έλεγχος γίνεται στον εξωτερικό χώρο του πανεπιστημίου, σε αντίθεση με το ΑΠΘ, όπου γίνεται στην είσοδο των κτιρίων, σύμφωνα με το thestival.

Στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας η ουρά που σχηματίστηκε, γύρω στις εννιά το πρωί, στον πεζόδρομο της οδού Εγνατία, έξω από το ΠΑΜΑΚ είναι μεγάλη για τους σπουδαστές, φτάνοντας μέχρι και την 3ης Σεπτεμβρίου ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η είσοδος στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας πραγματοποιείται από τρία σημεία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This