«Ο Μητσοτάκης δε σταμάτησε να δει τα χάλια μας στο Δαμάσι, πήγε να γυρίσει το γουέστερν!» (video)

Στο έλεος της κακοκαιρίας οι σεισμόπληκτοι στο Δαμάσι

Must Read

Σε κοντέινερ εξακολουθούν να μένουν οι σεισμόπληκτοι κάτοικοι στο Δαμάσι που είδαν τα σπίτια και τους περιουσίες τους να χάνονται κάτω από τα συντρίμμια, μετά τον ισχυρό σεισμό των 6.3 Ρίχτερ που ισοπέδωσε το χωριό την 3η Μαρτίου 2021.

Μπορεί η κυβέρνηση να τους υποσχέθηκε πολλά, ωστόσο μετά τις επικοινωνιακές φιέστες στα εγκαίνια του σχολείου που ξαναχτίστηκε μετά τον σεισμό, τίποτα δεν άλλαξε για τους ανθρώπους που έμειναν στο δρόμο.

Αφού πέρασε το καλοκαίρι, οι σεισμόπληκτοι βρίσκονται ξανά στο έλεος της κακοκαιρίας, μέσα στο κρύα μεταλλικά «κουτιά», περιμένοντας την κυβέρνηση να κάνει πράξη όσα τους έταξε. Μετά την κακοκαιρία Μπάλλος που «χτύπησε» και τον καταυλισμό των σεισμόπληκτων, οι άνθρωποι ετοιμάζονται για τις δύσκολες μέρες του χειμώνα που όπως φαίνεται θα τον βγάλουν στα κοντέινερ.

Φωτογραφία / Δημήτρης Καστανάρα

«Ήρθαν στα εγκαίνια, αλλά πέρασαν να δουν πώς ζούμε; Μου σηκώνεται η τρίχα και τώρα που τα λέω. Πέρασαν να δούνε πώς περνάμε;» λέει με δάκρυα στα μάτια μια ηλικιωμένη γυναίκα. «Ο δήμαρχος, ο Περιφερειάρχης, ο κύριος Πρωθυπουργός ο οποίος ήρθε στον αγιασμό και τα εγκαίνια, πέρασε από το δρόμο αλλά δεν σταμάτησε να δει αυτά τα χάλια, έφυγε να πάει να γυρίσει το γουέστερν!» καταγγέλλει άλλος σεισμόπληκτος.

https://twitter.com/Marka2_/status/1448933097874108417

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This