Κατέρρευσε ενώ περπατούσε! Αιφνίδιος θάνατος 53χρονου στο Βόλο

Η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί

Must Read

Μια περίεργη υπόθεση ξαφνικού θανάτου ερευνούν οι αστυνομικές αρχές στο Βόλο, καθώς ένας ο 53χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, ο Λαέρτης Γρηγοράκης, κατέρρευσε στη μέση του δρόμου, ενώ περπατούσε επί των οδών Πλαστήρα – Φ. Ιωάννου.

Οι περαστικοί που τον είδαν να σωριάζεται στο έδαφος ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και κάποιος από τους παρευρισκόμενους έκανε και προσπάθειες να τον επαναφέρει με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Ωστόσο, στο Νοσοκομείο Βόλου όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr παρότι ο άτυχος άνδρας δεν είχε πάνω του παρά μόνο τα κλειδιά του, η αστυνομία κατάφερε να τον ταυτοποιήσει και να ενημερώσει την οικογένειά του, με τη σύζυγό του και έναν φίλο του, να αναγνωρίζουν το πτώμα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία–νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του 53χρονου.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το περιστατικό:

«Την 20:30 ώρα της 15/10/2021, στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, διαπιστώθηκε ο αιφνίδιος θάνατος ημεδαπού 53 ετών. Ειδικότερα, περί ώρα 19:40, στην ενταύθα περιοχή του «Αγίου Κωνσταντίνου», ανευρέθηκε ξαπλωμένος σε ύπτια θέση στο πεζοδρόμιο, ο προαναφερόμενος 53χρονος από διερχόμενους πολίτες, οι οποίοι ενημέρωσαν τις Αστυνομικές Αρχές καθώς και το Ε.Κ.Α.Β. Ιατροί αυτού, μεταβαίνοντας στο υποδειχθέν σημείο, έκαναν προσπάθειες ανάνηψης, ενώ άμεσα τον μετέφεραν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, εγκληματική ενέργεια αποκλείσθηκε. Παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Βόλου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Νεκροί δύο άνδρες μετά από φωτιά σε Σπάρτη και Κομοτηνή

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε Σπάρτη και Κομοτηνή, με αποτέλεσμα να χάσουν την...

More Articles Like This