Η μπομπονιέρα της μικρής Λυδίας και η αντίδραση του δολοφόνου πατέρα (video)

«Όσο χαρμόσυνο είναι το γεγονός, τόσο θλίψη προκαλεί και στον ίδιο»

Must Read

Την Κυριακή η μικρή Λυδία βαφτίστηκε στην Αλόννησο. Η εκπομπή Super Κατερίνα πρόβαλε πλάνα από τη βάφτιση της μικρής Λυδίας.

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Βαφτίστηκε η μικρή Λυδία «δίπλα» στον τάφο της Καρολάιν

Λιτή η μπομπονιέρα της μικρούλας, που από τα πρώτα της βήματα στη ζωή έζησε μια τραγωδία. Ένα λευκό πουγκί στολισμένο με πολύχρωμες κορδέλες και ένα βότσαλο που έγραφε πάνω το όνομά της, διάλεξαν οι γονείς της δολοφονημένης Καρολάιν και παππούδες της Λυδίας.

Μόλις 30 άτομα παρευρέθηκαν στο μυστήριο και ενημερώθηκαν για την εκκλησία που θα τελούνταν η βάπτιση λίγη ώρα πριν. Παρόντες ήταν και οι δύο γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που διατηρούν επαφή με την εγγονή τους.

https://www.youtube.com/watch?v=DCdo-jKiBeE&feature=emb_title

Ο δικηγόρος του δολοφόνου της Καρολάιν και πατέρα της μικρής Λυδίας, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μίλησε στο Star, μεταφέροντας την πρώτη αντίδραση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά την βάπτιση:

«Δυστυχώς, όσο χαρμόσυνο είναι το γεγονός, τόσο θλίψη προκαλεί και στον ίδιο, για τον απλούστατο λόγο ότι πέρα από την ομολογημένη πράξη ότι έχει καταστρέψει τα πάντα, ακόμα φυσικά και το ίδιο το παιδί. Θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να εξασφαλιστεί το ίδιο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This