Τα πρώτα λόγια της Ιωάννας μετά την πρόταση του εισαγγελέα: «Ευχαριστώ για το κουράγιο να ανέβω τον ισόβιο Γολγοθά» (video)

Απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση - Ποινή ως 15 χρόνια κάθειρξη

Must Read

Με λόγια συγκίνησης, ηρεμία και μεγάλη ψυχική δύναμη για άλλη μια φορά η Ιωάννα Παλιοσπύρου απέδειξε πόσο προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να διεκδικήσει για δεύτερη φορά τη ζωή της. Τη ζωή που τής κατέστρεψε σε μία ημέρα η Έφη Κακαράντζουλα.

Συγκινεί και πάλι η Ιωάννα

Η αγόρευση του εισαγγελέα ήταν καταπέλτης για την κατηγορούμενη, και η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν έκρυψε την ευγνωμοσύνη της για τη Δικαιοσύνη. Να κριθεί ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, με ενδεχόμενο δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση πρότεινε ο εισαγγελέας για τη δράση της επίθεσης με βιτριόλι.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν, όπως από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η δίκη για την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι, παρούσα στο δικαστήριο.

«Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τη στάση της δικαιοσύνης μέχρι σήμερα, η οποία μου δίνει κουράγιο για να αντιμετωπίσω τον ισόβιο Γολγοθά που έχω να ανέβω και στον οποίο με έχει υποβάλλει η Έφη Κακαραντζούλα», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα.

Καταπέλτης ο εισαγγελέας

«Επιτέθηκε με ανθρωποκτόνο εγωισμό στην Ιωάννα», ανέφερε ο εισαγγελέας στην αγόρευσή του, αναπτύσσοντας το σκεπτικό του για την πρόταση ενοχής της 37χρονης για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι.

Κατά τον κ. Μαστραντωνάκη, η κατηγορούμενη είχε «ποταπά κίνητρα» και ήταν αποφασισμένη να επιτεθεί στην Ιωάννα με ορμή και από μεγάλη εγγύτητα. Μάλιστα, ο εισαγγελέας ζήτησε από τους δικαστές να μην αποδεχθούν τον ισχυρισμό της Έφης πως την προηγουμένη της επίθεσης -που είχε βρεθεί πάλι στο σημείο και επιχείρησε να επιτεθεί- υπαναχώρησε γιατί σκέφτηκε πως θα κάνει κάτι κακό.

Διαβάστε ακόμα:

Καταπέλτης ο εισαγγελέας για την κατηγορούμενη: «Έτρεφε αισθήματα μίσους για την Ιωάννα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This