Επεισόδια μεγάλης έκτασης στον Ασπρόπυργο, για τον θάνατο του 20χρονου Ρομά (video)

Οι ταραξίες πέταξαν πέτρες σε αστυνομικούς και διερχόμενα αυτοκίνητα, και έβαλαν φωτιά σε όχημα της Αττικής Οδού

Must Read

Μεγάλη ένταση επικρατεί εδώ και κάμποση ώρα στον Ασπρόπυργο, με Ρομά που διαμαρτύρονται για το θάνατο του 20χρονου συμπατριώτη τους από σφαίρες αστυνομικών, την Παρασκευή στο Πέραμα, να έχουν κλείσει το δρόμο και να παρενοχλούν διερχόμενους οδηγούς, βρίζοντας και χτυπώντας τα οχήματά τους. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα επεισόδια έχει προκαλέσει ομάδα 150 με 200 Ρομά, οι οποίοι έχουν βάλει φωτιές και πετούν πέτρες στο οδόστρωμα και προς τους αστυνομικούς που έχουν σπεύσει στο σημείο, με τους τελευταίους να «απαντούν» με βομβίδες κρότου λάμψης και ρίψη νερού από αύρα. Λόγω των επεισοδίων, μάλιστα, κλειστή παραμένει αυτή την ώρα η Αττική Οδός, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, μετά την έξοδο 4 στον Ασπρόπυργο, με την κυκλοφορία των οχημάτων να εκτρέπεται στον ΣΕΑ Ασπροπύργου.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, εξάλλου, η Τροχαία είχε κλείσει προληπτικά το ρεύμα της Αττικής Οδού προς αεροδρόμιο στην είσοδο από Ολυμπία Οδό, το οποίο κατόπιν άνοιξε. Σημειώνεται πως και τo Σάββατο είχαν εκτυλιχθεί επεισόδια ανάμεσα σε Ρομά και αστυνομικούς, στην περιφερειακή του Αιγάλεω, στο ύψος του Ασπρόπυργου.

  • Δείτε ρεπορτάζ από το σημείο:

https://youtu.be/AwUbrtT3uEc

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This