Εμβολιασμένοι, ανεμβολίαστοι, αριθμολογία και άλλα τέτοια ωραία…

Οι επιστήμονες-τηλεοπτικοί μαϊντανοί επί το έργον

Must Read

Η… παρέλαση των ειδικών επί της τρομοκράτησης και εκφοβισμού του κόσμου συνεχίζεται στους τηλεοπτικούς δέκτες, με πομπώδεις δηλώσεις, νούμερα βασισμένα σε… μοντέλα και όχι σε δεδομένα, αλλά και κυβιστήσεις.

Οι επιστήμονες-τηλεοπτικοί μαϊντανοί εκτιμούν ότι πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα τοπικού χαρακτήρα σε περιοχές όπου η εμβολιαστική κάλυψη είναι χαμηλή και παρατηρείται μια άνοδος των κρουσμάτων.

Μέσα σε όλον τον παραλογισμό, ακόμα και προτάσεις λογικές και αυτονόητες που ξεφεύγουν από τη συνηθισμένη γραμμή, όπως π.χ. αυτή για υποχρεωτικά τεστ και στους εμβολιασμένους εργαζόμενους, αντιμετωπίζονται με… φρίκη και με τίτλους «πρόταση βόμβα», ή «πρόταση σοκ».

Αλλά το να πέφτουν όλα τα βάρη των κατηγοριών σε όσους έχουν δεν εμβολιαστεί, παρότι πλέον (και αναγκαστικά) υπάρχει σαφής έλεγχος μέσω των συνεχών τεστ, δεν είναι ούτε «βόμβα» , ούτε «σοκ». Περνιέται ως γραμμή από την κυβέρνηση και τη «συντροφιά του δαχτυλιδιού», ως κάτι απόλυτα φυσιολογικό.

Το ότι η οποιαδήποτε διασπορά του κορωνοϊού μπορεί και να υποκινείται από εμβολιασμένους που δεν ελέγχονται γιατί κανείς δεν τους υποχρεώνει, αλλά εκεί δεν έχει ακουστεί η φράση «ατομική ευθύνη», δεν τηρούν κανένα μέτρο προστασίας και συνωστίζονται ανεξέλεγκτα, δεν αναφέρεται καν ως πιθανότητα.

Και φτάνουμε στα «μοντέλα» (σ.σ. ή μήπως αριθμολογική μαντεία; ) τα οποία θυμίζουμε προέβλεπαν 5.000-10.000 κρούσματα και συντέλεια του κόσμου για το Δεκαπενταύγουστο, άλλα τόσα για το τέλος Αυγούστου με την επιστροφή των αδειούχων, άλλα τόσα με το άνοιγμα των σχολείων κ.ο.κ. Κάτι που δεν έγινε ποτέ φυσικά.

Αυτή τη φορά τα «μοντέλα» προβλέπουν 5.000 κρούσματα στα μέσα του Νοεμβρίου και ημερήσιο μέσο όρο θανάτων τους 60. Ίδωμεν.

https://youtu.be/WzH86-AQZNs

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This