Στην τελευταία κατοικία της η Φωφή Γεννηματά (video)

Η σημαία που κάλυπτε το φέρετρό της και τα παράσημα παραδόθηκαν στον σύζυγο και τα παιδιά της

Must Read

Σε κλίμα συγκίνησης και βαθιάς οδύνης αποχαιρετά σήμερα το πανελλήνιο την Φώφη Γεννηματά. Η οικογένεια, οι σύντροφοι, οι φίλοι αλλά και απλοί πολίτες αποχαιρέτησαν την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής.

Με χειροκροτήματα και υπό τον ήχο του Πένθιμου Εμβατηρίου πραγματοποίηθηκε η ταφή της Φώφης Γεννηματά στον οικογενειακό τάφο, δίπλα στον πατέρα της Γεώργιο Γεννηματά.

Η κηδεία της έγινε με τιμές εν ενεργεία υπουργού και την ώρα της ταφής αποδόθηκαν στρατιωτικές τιμές. Στη συνέχεια, η σημαία κάλυπτε το φέρετρό της παραδόθηκε στον σύζυγό της Ανδρέα Τσούνη και τα παράσημα στα τρία της παιδιά. 

 

Νωρίτερα η πομπή που συνόδευε τη σορό της πέρασε από τη Βουλή και ο κόσμος ξέσπασε σε δυνατά χειροκροτήματα. «Αθάνατη» φώναζαν οι πολίτες και πετούσαν λουλούδια.

Στην πομπή βρέθηκαν τα παιδιά της, ο σύζυγός της και η αδερφή της Κατερίνα Γεννηματά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This