Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: Δέχτηκε επίθεση σε ταβέρνα γιατί ζήτησε να ελέγχονται τα πιστοποιητικά εμβολιασμού

«Μας έδιωξαν από την ταβέρνα, μας έσπρωξαν και στο τέλος με πέταξαν κάτω σκίζοντας μου και το πουκάμισο», κατήγγειλε ο καθηγητής

Must Read

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον γνωστό καθηγητή Πνευμονολογίας Θεόδωρο Βασιλακόπουλο κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε μία ταβέρνα στο Καστράκι Καλαμπάκας.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μόλις ζήτησαν από τους υπεύθυνους του καταστήματος να γίνει έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού τους αφού τους έβρισαν στη συνέχεια τους προπηλάκισαν. 

«Πολλά άτομα συνάδελφοι πνευμονολόγοι πήγαμε σε μια ταβέρνας στο Καστράκι, Καλαμπάκας στα πλαίσια ενός σεμιναρίου και αφού τρώγαμε ένας άλλος συνάδελφος, ούτε καν εγώ, ζήτησε με πολύ ευγένεια, ότι για λόγους δημόσιας υγείας, πρέπει να γίνει έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού», δήλωσε ο καθηγητής.

«Ζήτησαν το λόγο γιατί το είπαμε. Μας έδιωξαν από την ταβέρνα, μας έσπρωξαν και στο τέλος με πέταξαν κάτω σκίζοντας μου και το πουκάμισο», κατήγγειλε.

Οι δράστες ήταν ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας και ο γιος του. Ο κ. Βασιλακόπουλος κάλεσε την αστυνομία, η οποία κατέγραψε το περιστατικό, ενώ ο ίδιος έχει καταθέσει μήνυση. 

Αντίδραση από την Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ

«Είναι απαράδεκτο μέσα στην κορύφωση του τέταρτου κύματος της πανδημίας, εργαζόμενοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όχι μόνο να μην τηρούν τα μέτρα για την προστασία των καταναλωτών αλλά και να προπηλακίζουν λειτουργούς της υγείας που υπηρετούν με συνέπεια το ιατρικό καθήκον, όπως συνέβη σήμερα εις βάρος καθηγητών Πνευμονολογίας της Ιατρικής Σχολής» αναφέρει η Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ για το περιστατικό και συνεχίζει: «Η ανευθυνότητα των αρνητών του εμβολιασμού και της τήρησης των μέτρων προστασίας αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για τη δημόσια υγεία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This