Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Σκέφτομαι να ζητήσω αστυνομική προστασία»

Must Read

Το ενδεχόμενο να ζητήσει αστυνομική προστασία μετά από την…επίθεση που ισχυρίζεται ότι δέχτηκε στην Καλαμπάκα εξετάζει σοβαρά ο καθηγητής πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

«Σκέφτομαι να ζητήσω αστυνομική προστασία. Πάρα πολλές φορές δέχομαι απειλές. Κάποιος ξυπνάει στις 6.08 το πρωί και στέλνει στο messenger ‘Βασιλακόπουλε ψόφα’… Έχουμε ξεφύγει» είπε και συνέχισε με αφορμή τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη ταβέρνας: «Σε μια δημοκρατία, όταν δεν μάς αρέσει ένας νόμος ζητάμε από την κυβέρνηση να τον αλλάξει ή ψηφίζουμε άλλη κυβέρνηση δεν μπορούμε να έχουμε α λα καρτ εφαρμογή».

Ο καθηγητής συμπλήρωσε ότι πρόκειται και για αθέμιτο ανταγωνισμό, καθώς άλλος ιδιοκτήτης ταβέρνας στην περιοχή που έκανε έλεγχο χάνει πελάτες γιατί δεν μπαίνουν ανεμβολίαστοι και πάνε στο διπλανό μαγαζί που δεν κάνει έλεγχο.

«Ένας συνάδελφός μου ζήτησε από την διεύθυνση να γίνουν έλεγχοι»

Περιγράφοντας το χρονικό της επίθεσης, ο κ. Βασιλακόπουλος υποστήριξε ότι δεν ήταν ο ίδιος που ζήτησε από τον εστιάτορα να γίνουν οι έλεγχοι των πιστοποιητικών εμβολιασμών, αλλά ένας συνάδελφός του. «Ήμασταν 20 περίπου λοιμωξιολόγοι. Είχαμε ένα συνέδριο στην Καλαμπάκα και επισκεφτήκαμε μία ταβέρνα. Ένας εκ των συναδέλφων μου πήγε στη διεύθυνση του μαγαζιού και ζήτησε να γίνουν έλεγχοι των πιστοποιητικών εμβολιασμών, καθώς βλέπαμε ότι δεν είχαν ελεγχθεί» τόνισε και εξήγησε ότι μετά από λίγο ένας υπάλληλος του μαγαζιού, πιθανότατα ο γιος του ιδιοκτήτη, πήγε στο τραπέζι τους και τους έδιωξε.

«Βγαίνοντας από το μαγαζί έπεσαν δύο πάνω μου, έπεσα κάτω και μου έσκισαν τα πουκάμισα. Οι συνάδελφοί μου προσπάθησαν να με σώσουν», ανέφερε για την επίθεση ο κ. Βασιλακόπουλος αποκαλύπτοντας ότι ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας τον απείλησε, όταν του είπε ότι θα δημοσιοποιήσει το περιστατικό. «”Τι νομίζεις ότι επειδή βγαίνεις στα κανάλια και στον ΣΚΑΪ θα σε σώσουν”, μου είπε ο ιδιοκτήτης και με απείλησε πως θα έρθει να με βρει στο νοσοκομείο στην Αθήνα, όπου εργάζομαι, ενώ μου είπε πως αν τολμήσω να μείνω το βράδυ στην περιοχή, θα μου κάψει το αυτοκίνητο», ισχυρίστηκε ο καθηγητής.

Η ΕΡΤ διαψεύδει τον Βασιλακόπουλο για τους «μη εμβολιασμένους» στην ταβέρνα!

Την ίδια ώρα, δεύτερη «βόμβα» έσκασε για το σοβαρό επεισόδιο, αφού μετά τους ισχυρισμούς του καθηγητή, γνωστή δημοσιογράφος της ΕΡΤ, έδωσε συνέχεια στο ρεπορτάζ, αποκαλύπτοντας ότι παρενέβη η αστυνομία, η οποία έκανε έλεγχο σε όλους τους πελάτες της ταβέρνας. Από τους ελέγχους όμως, δεν προέκυψε καμιά παράβαση!

Η αποκάλυψη αυτή διαψεύδει τον δεύτερο ισχυρισμό του Θεόδωρου Βασιλακοπούλου, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των θαμώνων της ταβέρνας, δεν είχαν εμβολιαστεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This