Προπηλακισμός Βασιλακόπουλου στην Καλαμπάκα: Η ταβέρνα δεν γλίτωσε το πρόστιμο!

Τελικά οι αστυνομικοί τής βρήκαν... ψεγάδι!

Must Read

Δεν γλίτωσε, τελικά, το πρόστιμο η ταβέρνα στην Καλαμπάκα όπου έλαβε χώρα το πολυσυζητημένο περιστατικό του προπηλακισμού του γνωστού πνευμονολόγου Θεόδωρου Βασιλακόπουλου και της παρέας του, αποτελούμενης από 20 συναδέλφους του.

Όπως έγινε γνωστό από το σχετικό δελτίο Τύπου της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, αμέσως μετά το συμβάν, στο κατάστημα διενεργήθηκε σχετικός έλεγχος από αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο με δυο περιπολικά, οι οποίοι, αφού έλεγξαν τους 16 θαμώνες και τους 5 εργαζόμενους, διαπίστωσαν ότι είχαν όλα τα προβλεπόμενα έγγραφα (εμβολιασμού και ασφάλισης).

Ωστόσο οι αστυνομικοί, έκοψαν, πάραυτα, πρόστιμο στον ιδιοκτήτη της ταβέρνας, καθώς εντόπισαν τη μία και μοναδική παράβαση, ότι, δηλαδή, από το μαγαζί απουσίαζε η ειδική επισήμανση, με την οποία να ενημερώνει για τον αριθμό των ατόμων που επιτρέπεται να βρίσκονται στο εσωτερικό του. «Η ΕΛ.ΑΣ. επέβαλε διοικητικό πρόστιμο ύψους 300€ σε κατάστημα για μη ανάρτηση μέγιστου αριθμού ατόμων», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ενημέρωση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, στην οποία υπάγεται το κατάστημα.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι, τελικά, καμία από τις δύο -εμπλεκόμενες στο ατυχές περιστατικό- πλευρές δεν προχώρησε σε μήνυση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This