Πατέρας νεκρού ντελιβερά για τον 21χρονο που έμεινε ελεύθερος: «Έτρεχε με 150 χλμ. Τον διέλυσε…» (video)

«Τρέμουν τα χέρια μας», λένε οι διανομείς - Η 16χρονη κόρη του νεκρού είδε το διαλυμένο μηχανάκι του πατέρα της...

Must Read

Ο 21χρονος αλβανικής καταγωγής ο οποίος (έχοντας παραβιάσει τρία κόκκινα φανάρια) παρέσυρε και σκότωσε 47χρονο διανομέα το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, έμεινε ελεύθερος μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του από τον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το thestival.gr ο νεαρός δεν είχε δίπλωμα οδήγησης ενώ το αυτοκίνητο με το οποίο χτύπησε τον άτυχο διανομέα δεν ήταν καν δικό του.

Διαβάστε ακόμα: Σοκάρουν οι αυτόπτες μάρτυρες για τον θάνατο του ντελιβερά σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη – «Δεν ακούστηκε φρενάρισμα» λένε (video)

Συγκλονίζει ο πατέρας του ντελιβερά

Ο πατέρας του 47χρονου, με μια σπρακτική δήλωση στον ANT1 περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη στο παιδί του: «Αυτός ο νεαρός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα στην Παπανδρέου από την παραλία. Στην συνέχεια ο γιος μου κατέβαινε από την Μαρτίου και έστριψε αριστερά όπως επιτρεπόταν, αφού άναψε πράσινο στο φανάρι! Αυτός έτρεχε με 150 χλμ. Τον διέλυσε… ακαριαίος θάνατος!»

Τόσο ο ίδιος, όσο και συνάδελφοι του 47χρονου έσπευσαν στο σημείο που έχασε τη ζωή του για να αφήσουν λίγα λουλούδια και να ανάψουν κεριά.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από διανομείς

Μπροστά στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης  συγκεντρώθηκαν διανομείς για να διαμαρτυρηθούν για έναν ακόμη θάνατο συναδέλφου τους και με μοτοπορεία θα καταλήξουν στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

«Σκοτώθηκε το παιδί μου, το παιδί σας και ο άνθρωπος που τον σκότωσε είναι ελεύθερος», είπε ένας από τους συγκεντρωμένους, ενώ άλλοι πρόσθεσαν: «Από εχθές τρέμουν τα χέρια μας κάθε φορά που πρέπει να ανέβουν οι διανομείς στο μηχανάκι» και «ακούμε τον θόρυβο από τα αυτοκίνητα που έρχονται με μεγάλη ταχύτητα και τρομάζουμε».

Πολλοί ανέφεραν ότι στο σημείο που σκοτώθηκε ο συνάδελφός τους γίνονται κόντρες, ενώ υπάρχουν κι άλλα σημεία που μαζεύονται νεαροί με γρήγορα αμάξια. Όσο για το ότι ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε τον ντελιβερά έμεινε ελεύθερος, τα σχόλια που ακούστηκαν ήταν: «Να χαρώ εγώ δικαιοσύνη» και «δεν είναι δυνατόν να αφαίρεσε ανθρώπινη ζωή, που θα μπορούσε να έχει αφαιρέσει και περισσότερες, και να κυκλοφορεί ελεύθερος».

Η τραγική ειρωνεία

Όπως μετέδωσε το Open, λίγο μετά το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 47χρονο, η κόρη του, 16 ετών, πέρασε από το σημείο βλέποντας το διαλυμένο μηχανάκι του πατέρα της.

Επιστρέφοντας σπίτι είπε στη μητέρα της πως κάτι κακό συνέβη…

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης: «Να διερευνηθούν τα αίτια του εργατικού δυστυχήματος»

Με ανακοίνωσή του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης ζητά να διερευνηθούν τα αίτια του εργατικού δυστυχήματος και να αποδοθούν ευθύνες στον οδηγό που σκότωσε τον 47χρονο:

«Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης εκφράζει τη θλίψη και την αγανάκτησή του, για το θάνατο του συναδέλφου, που έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας, τον 47χρονο διανομέα φαγητού που χτυπήθηκε θανάσιμα από οδηγό ΙΧ στη διασταύρωση των οδών Γ. Παπανδρέου με 25ης Μαρτίου.

Ο άτυχος 47χρονος εργαζόμενος σε γνωστή εταιρεία διανομής φαγητού έχασε τη ζωή του λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, έχοντας αφήσει την οικογένειά του προκειμένου να βγει στους δρόμους και να εργαστεί σε συνθήκες δύσκολες, όπως αυτές έχουν κατά καιρούς επισημανθεί από τους εργαζόμενους  διανομείς σε delivery και courier.

Το δυστύχημα αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά εργατικών ατυχημάτων που καταγράφονται στον κλάδο, με τους εργαζόμενους να ζητούν και να διεκδικούν τα αυτονόητα εργασιακά τους δικαιώματα.

Το ΕΚΘ απαιτεί να διερευνηθούν τα αίτια του εργατικού δυστυχήματος και να αποδοθούν οι ευθύνες στον οδηγό που σκότωσε τον άτυχο συνάδελφο. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του 47χρονου εργαζόμενου διανομέα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This