Μαίρη Παππά: «Τον Τάσο Ξιαρχό επιλέγω να τον συγχωρήσω και να τον πιστέψω, όλοι έχουμε άτυχες στιγμές» (video)

Must Read

Μόλις λίγες ημέρες μετά το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το σχόλιο που έκανε ο Τάσος Ξιαρχό στο προφίλ του στο Instagram, ξεσηκώνοντας σφοδρές αντιδράσεις, η Μαίρη Παππά, παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη με σκοπό να αναφέρει ακριβώς τι συνέβη εκείνο το βράδυ.

Η ίδια είπε πως έχει επικοινωνήσει με τον Τάσο και ο ίδιος της ζήτησε συγγνώμη, ενώ πρόκειται να συναντηθούν από κοντά.

«Είμαι καλά και ψύχραιμη σήμερα. Επικοινώνησα με τον Τάσο. Μου έστειλε ένα μήνυμα και μου ζήτησε συγγνώμη. Μου ζήτησε να βρεθούμε, κάτι που θεωρώ πολύ όμορφο. Σκοπεύω να βρεθώ και να μιλήσω μαζί του. Θεωρώ πως για μένα έχει λήξει όλο αυτό» είπε αρχικά η κοπέλα.

«Είμαι ένα παιδί που έχω βιώσει κριτική για τα μαλλιά, για τη φωνή και τα κιλά μου»

Στην συνέχεια, έκανε λόγο για το βράδυ που την τράβηξε το πολυσυζητημένο βίντεο, σημειώνοντας πως δεν είχε καταλάβει τίποτα. «Τράβηξε το βίντεο για τους δικούς του λόγους και θεώρησε σωστό να το ανεβάσει. Εγώ δεν τον γνώριζα. Ενημερώθηκα το πρωί της Κυριακής. Είμαι ένα παιδί που έχω βιώσει κριτική για τα μαλλιά, για τη φωνή και τα κιλά μου. Έχω δεχτεί ρατσισμό για την καταγωγή μου. Είμαι από τους Άγιους Σαράντα. Πήρα μια προσοχή που δεν επέλεξα. Με στενοχώρησε πάρα πολύ αυτό που έγινε. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Μου έστελναν μηνύματα και έλεγα “Χριστέ μου τι έκανα”. Πήρα και θετικά και αρνητικά μηνύματα. Υπάρχουν πάντα οι δυο όψεις. Είχα δίπλα μου, τους γονείς και την αδερφή μου. Τους φίλους, τους συγγενείς και τους συνεργάτες μου» εξήγησε.

Το ριγέ μπλουζάκι

Μάλιστα, έκανε αναφορά και στο ριγέ μπλουζάκι που φορούσε εκείνη την ημέρα και στάθηκε η αφορμή να την σχολιάσει ο χορογράφος.

«Το ριγέ μπλουζάκι μου το έχω στη ντουλάπα και φυσικά το φοράω ακόμη. Μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι μια πολύ ακριβή μάρκα. Το έχω από 15-16 χρονών. Δεν το είχα αγοράσει. Τώρα είμαι 32 χρονών. Τον Τάσο επιλέγω να τον συγχωρήσω και επιλέγω να τον πιστέψω. Όλοι έχουμε άτυχες στιγμές. Κανέναν δεν κολλάμε στον τοίχο για αυτό. Θεωρώ πως το έκανε για χαβαλέ. Του είπα ευθέως πως δεν έχει όρια. Αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται βοήθεια, χρειάζεται αγάπη» κατέληξε η Μαίρη Παππά.

https://www.youtube.com/watch?v=hfyIVAkZDF0

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This