Αλλαγές στα δρομολόγια των ΜΕΤΡΟ και ΤΡΑΜ το Σαββατοκύριακο λόγω Μαραθωνίου!

Must Read

Ρυθμίσεις και αλλαγές στην κυκλοφορία του Μετρό και του Τραμ θα υπάρξουν το Σάββατο και την Κυριακή 13 και 14 Νοεμβρίου, λόγω του Μαραθωνίου της Αθήνας αλλά και τεχνικών εργασιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, ο σταθμός «Νίκαια» της Γραμμής 3 του Μετρό θα παραμείνει κλειστός καθ’ όλη τη διάρκεια του ερχόμενου Σαββατοκύριακου 13-14/11/2021, λόγω τεχνικών εργασιών στην επέκταση της Γραμμής 3 προς Πειραιά. Οι σταθμοί «Νίκαια» και «Κορυδαλλός» θα συνδέονται μέσω της λεωφορειακής γραμμής 900.

Επίσης τα δρομολόγια του Τραμ θα διεξάγονται με τερματικό σταθμό τη στάση «Φιξ» από τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου 13/11/21 έως τις 8 το βράδυ της Κυριακής 14/11/21, λόγω διεξαγωγής του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών.

Επιπλέον, την Κυριακή 14/11/21 από τις 8 έως τις 10 το πρωί τα δρομολόγια του τραμ θα διεξάγονται με τερματικό σταθμό τη στάση «Μηδείας Μυκάλης», λόγω εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This