Ανοιχτή απειλή Ερντογάν στη χώρα μας: «Θα ανοίξουμε τις πύλες μας και τότε να δούμε τι θα κάνει η Ελλάδα»!

Μας κατηγόρησε ότι σε Αιγαίο και Μεσόγειο βυθίζουμε βάρκες με μετανάστες και τους αφήνουμε να πεθαίνουν!

Must Read

Σε απόλυτο παροξυσμό εμφανίστηκε ακόμη μια φορά ο Ερντογάν, που δεν έχασε ευκαιρία να απειλήσει τη χώρα μας, εργαλειοποιώντας όπως συνήθως το προσφυγικό.

Στο περιθώριο της συνάντησής του με τον Ούγγρο πρωθυπουργό, Βίκτορ Όρμπαν, απείλησε ανοιχτά την Ελλάδα λέγοντας: «Θα ανοίξουμε τις πύλες μας και τότε να δούμε τι θα κάνει η Ελλάδα»!

Διαβάστε ακόμη: Η απάντηση της Αθήνας στις απειλές Ερντογάν

Κατηγόρησε τη χώρα μας ότι… καταδικάζει πρόσφυγες και μετανάστες σε θάνατο, βουλιάζοντας τις βάρκες, χωρίς να νοιάζεται αν πνίγονται παιδιά και οικογένειες! Όπως δήλωσε προκλητικά ο σουλτάνος:

«Κυρίως στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, αυτή που βυθίζει τις βάρκες με τους μετανάστες και τους αφήνει να πεθάνουν είναι η Ελλάδα. Έχουμε όλα τα στοιχεία δεν τους ενδιαφέρει αν είναι παιδιά ή οικογένειες. Το να λέμε ότι η προσφυγική κρίση προκαλείται από την Τουρκία είναι πραγματικά αχαριστία».

Έπρεπε να της… χρωστάμε και χάρη της Τουρκίας που μας στέλνει καραβιές λαθρομεταναστών! Σφόδρα ενοχλημένος από την πρόσφατη συμφωνία της Ελλάδας με τις ΗΠΑ για τη στρατιωτική αναβάθμιση της Αλεξανδρούπολης, δήλωσε: «Η Ελλάδα έχει γίνει ολόκληρη πλέον μια βάση της Αμερικής».

Και συνέχισε τονίζοντας πως «οι ΗΠΑ επιλέγουν λάθος γείτονα. Και η στάση που κρατάει η Αμερική στο Αιγαίο με την Ελλάδα είναι λανθασμένη. Εφόσον και εμείς και η Αμερική και η Ελλάδα είμαστε μέλη του ΝΑΤΟ γιατί είμαστε σε διαμάχη. Η Τουρκία είναι εκείνη που προσφέρει πιο πολλά στο ΝΑΤΟ και οικονομικά και στρατιωτικά και είμαστε έβδομοι στη σειρά, ενώ η Ελλάδα είναι πολύ πιο πίσω. Εμείς είμαστε η ασφάλεια της περιοχής».

Η περίπτωση του Ερντογάν είναι κάτι παραπάνω από επικίνδυνη για τη χώρα μας και η Ευρώπη επιτέλους πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This