Θρήνος για τον Λαρισαίο φοιτητή που σκοτώθηκε στο φρικτό τροχαίο στα Χανιά

Must Read

Με αίμα βάφτηκε άλλη μία φορά η άσφαλτος στην Κρήτη λίγο μετά τις 6.30 χθες το πρωί και θύμα ήταν πάλι ένας νέος άνθρωπος, ένας φοιτητής μόλις 25 ετών, ο οποίος εκινείτο με το όχημά του στον ΒΟΑΚ στο ύψος των Καλυβών Αποκορώνου. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος νεαρός συγκρούστηκε με ένα βυτιοφόρο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Μάλιστα, ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση που είχε αποτέλεσμα το όχημα να μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα, μέσα στην οποία εγκλωβίστηκε ο νεαρός οδηγός. Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν το ΕΚΑΒ και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βρυσών, ενώ αστυνομικοί της Τροχαίας ΒΟΑΚ ρύθμιζαν την κυκλοφορία.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, όμως όταν τον παρέδωσαν στους διασώστες ήταν ήδη πολύ αργά, καθώς είχε ξεψυχήσει. Ο άτυχος 25χρονος δεν ήταν από την Κρήτη, αλλά από τη Λάρισα, και είχε πάει στο νησί επειδή σπούδαζε στο Πολυτεχνείο Κρήτης, ενώ ασχολείτο με τη μουσική και το ποδόσφαιρο. Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του έπεσε σαν βόμβα στους συμφοιτητές του και στην οικογένειά του στη Λάρισα, που δεν μπορεί να πιστέψει τον χαμό του. Η Τροχαία ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This