Άφαντος ξανά ο «Δρ Θάνατος» – «Έχω κορωνοϊό» είπε και δεν εμφανίστηκε στη δίκη

Η δίκη διεκόπη μέχρι να προσκομίσουν ο δικηγόρος του έγγραφα από το νοσοκομείο

Must Read

Για δεύτερη φορά ο 48χρονος «ψευτογιατρός» Νίκος Κοντοστάθης, δεν εμφανίστηκε στην διεξαγωγή της δίκης στην οποία είναι κατηγορούμενος για τους θανάτους 12 καρκινοπαθών και για 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας.

Ο «Δρ Θάνατος» δεν εμφανίστηκε ούτε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και ενημέρωσε μέσω του δικηγόρου του ότι νοσεί από κορωνοϊό και βρίσκεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου νοσηλεύεται. Ωστόσο ο συνήγορός του δεν προσκόμισε κανένα ιατρικό έγγραφο που να βεβαιώνει όσα ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η δίκη, η οποία είναι μια από τις σημαντικότερες δίκες που βρίσκονται σε εξέλιξη, με τους συγγενείς των θυμάτων να ζητούν δικαίωση και την παραδειγματική τιμωρία του, να διακοπεί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, χρονικό περιθώριο που δόθηκε για να προσκομιστεί στους δικαστές κάποιο ιατρικό έγγραφο που πιστοποιεί την κατάστασή του.

Οι εξελίξεις είχαν ως αποτέλεσμα την οργή των συνηγόρων των θυμάτων οι οποίοι κάνουν λόγο για παρελκυστική τακτική, καθώς στις 16 Δεκεμβρίου λήγει το ανώτατο όριο προφυλάκισης και ο «Δρ Θάνατος» κυκλοφορεί ξανά ελεύθερος ανάμεσά μας. 

Οι δικηγόροι των θυμάτων ζήτησαν από τους δικαστές να στείλουν ιατροδικαστή στον «Ευαγγελισμό» για να εξετάσεις τον κατηγορούμενο: «Έχουμε ανθρώπους που έχουν χάσει τα παιδιά τους, έρχονται από την επαρχία, πολλοί δεν έχουν χρήματα, αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί, να απορριφθεί το αίτημα του κατηγορουμένου διότι δεν υπάρχει αίτημα. Από την προηγούμενη συνεδρίαση, επί έντεκα μέρες, υπήρχε επαρκής χρόνος για να πάρουν οι δικηγόροι του το πιστοποιητικό» δήλωσε ο συνήγορος δύο θυμάτων, ο Δημήτρης Κουσιουρής.

Υπενθυμίζεται ότι μαζί με τον Νίκο Κοντοστάθη, στο εδώλιο κάθονται άλλα 16 άτομα, μεταξύ των οποίων βρίσκονται γιατροί, μέλη διοικητικού συμβουλίου ιδιωτικής κλινικής, μία μοναχή, ένας έμπορος βοτάνων και ένας πρώην υπουργός.

Ταυτόχρονα, οι δικηγόροι έκαναν παράπονα στην πρόεδρο του Δικαστηρίου για την έδρα μικρής χωρητικότητας, υποστηρίζοντας ότι βρίσκονται ένας πάνω στον άλλον.

Ενημέρωση:

Νωρίτερα, διαβιβάστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έγγραφο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», το οποίο αναφέρει ότι ο 48χρονος «ψευτογιατρός» νοσηλεύεται στην πνευμονολογική κλινική με κορωνοϊό και πνευμονία. Ο εισαγγελέας της έδρας και ο αναπληρωτής του, πρότειναν την ολιγοήμερη διακοπή της δίκης προκειμένου οι δικηγόροι του να κάνουν μία τελευταία προσπάθεια για να λάβουν εξουσιοδότηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This