Νίκος Καπραβέλος: «Το προσωπικό έχει εξουθενωθεί, θα καταρρεύσει το ΕΣΥ μέχρι τα Χριστούγεννα»

«Έπρεπε να είχαν επιβάλλει υποχρεωτικότητα για τους άνω των 60»

Must Read

Τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στο ΕΣΥ περιέγραψε στο Open και την εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος.

«Χθες διασωληνώσαμε δύο ασθενείς εκτός ΜΕΘ. Είναι πολλοί οι εκτός ΜΕΘ. Αυτό ισχύει για όλα τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος. Εμείς στην εντατική δεν έχουμε μάθει να διαχειριζόμαστε θάνατο, εμείς προστατεύουμε την ανθρώπινη ζωή, αυτό είναι το κύριο μέλημά μας. Όταν αυτό δεν γίνεται, τότε εμείς δεν μπορούμε με σταυρωμένα χέρια να παρατηρούμε ό,τι γίνεται στην κοινωνία», τόνισε και συμπλήρωσε: «Πρέπει να αυστηροποιήσουμε τους περιορισμούς, όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Αν πάρουμε αυστηρά μέτρα, θα πέσουν τα κρούσματα».

Εκτίμησε δε, πως η τρίτη δόση άργησε να γίνει. «Η πολιτεία διστάζει να πάρει αυστηρά μέτρα και οι θάνατοι θα αυξηθούν. Το κράτος το πληρώνουμε για να προστατεύτει την ζωή και εκείνων που έχουν άγνοια. Έπρεπε να είχαν επιβάλλει υποχρεωτικότητα για τους άνω των 60. Ακριβώς για να προστατέψουμε την ζωή τους. Το όπλο μας είναι το εμβόλιο» επεσήμανε.

Τέλος, εξήγησε πως στα νοσοκομεία δεν υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό. «Το προσωπικό έχει εξουθενωθεί. Θα είναι ακατόρθωτο, θα καταρρεύσει το Σύστημα Υγείας μέχρι τα Χριστούγεννα», κατέληξε ο κ. Καπραβέλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This