«Στην ταβέρνα κολλάει, στα ράντζα δεν κολλάει» – Εικόνες ντροπής στο Θριάσιο

Στοιβαγμένοι σε ράντζα στον διάδρομο οι ασθενείς με κορωνοϊό

Must Read

Απελπιστική είναι η κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της χώρας, την ώρα που στελέχη της κυβέρνησης εμφανίζονται σε τηλεοπτικά κανάλια κάνοντας λόγο για υποτιθέμενη «επιτυχία» στην διαχείριση της πανδημίας.

Η πραγματικότητα ωστόσο είναι πολύ διαφορετική, καθώς η κυβέρνηση όχι μόνο εγκληματεί συστηματικά, αδυνατώντας να προστατεύσει τους πολίτες από τον κορωνοϊό και να διασφαλίσει τις απαραίτητες ΜΕΘ για όλους τους ασθενείς, αλλά ταυτόχρονα εγκαταλείπει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνουν μάχη με λιγοστά εφόδια. 

Οι εικόνες που επικρατούν στο Θριάσιο Νοσοκομείο είναι χαοτικές. Στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΟΕΝΓΕ, οι ασθενείς στοιβάζονται ο ένας δίπλα στον άλλον σε ράντζα που έχουν στηθεί στους διαδρόμους της ψυχιατρικής κλινικής. Οι ασθενείς διασωληνωμένοι πρόχειρα, αφού δεν υπάρχει ούτε δείγμα ελεύθερης κλίνης ΜΕΘ, δίνουν μάχη με τον κορωνοϊό, περιμένοντας μήπως αδειάσει κάποιο κρεβάτι.

Με οργισμένη ανακοίνωση η ΟΕΝΓΕ καλεί μεταξύ άλλων, τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη ο οποίος επιμένει να ψεύδεται ασύστολα και ανερυθρίαστα για την κατάσταση που επικρατεί στο ΕΣΥ, να κόψει πρόστιμο στους ασθενείς που νοσηλεύονται χωρίς καμία απόσταση ασφαλείας:

«Εικόνες ντροπής από τα ράντζα που στήθηκαν στην ψυχιατρική κλινική Θριασίου Νοσοκομείου την επόμενη μέρα της γενικής εφημερίας. Οι διάδρομοι της κλινικής είναι γεμάτοι ράντα και η τήρηση των αποστάσεων είναι αδύνατη. “Στην ταβέρνα κολλάει, στα ράντζα δεν κολλάει. Να έρθει ο κ.Πλεύρης, η κ.Γκάγκα και η κ.Ράπτη να επιβάλλουν πρόστιμο στους ασθενείς γιατί δεν τηρούν αποστάσεις. Ντροπή καταλήγει ΟΕΝΓΕ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This