Καρέ-καρέ η ληστεία σε βενζινάδικο στην Καλλιθέα – Ο δράστης πήγε με το αυτοκίνητο της… μαμάς του!

Πριν το σκάσει, ο δράστης λήστεψε με την απειλή όπλου και έναν πελάτη που έβαζε εκείνη την ώρα βενζίνη

Must Read

Το πρωί της Δευτέρας άγνωστος ληστεύει βενζινάδικο και πελάτη στην Καλλιθέα. Λίγες ώρες αργότερα, η αστυνομία έχει όλα όσα χρειάζεται στη διάθεσή της για να προχωρήσει στη σύλληψή του, καθώς ανακάλυψαν ότι ο δράστης πήγε για ληστεία με το αυτοκίνητο της… μαμάς του!

  • Από τον Μάνο Μεϊμαράκη

Η πράξη του… άτυχου ληστή, ο οποίος μπούκαρε με όπλο σε βενζινάδικο επί της λεωφόρου Θησέως, αλλά δεν πρόλαβε να χαρεί τους «κόπους» του, καθώς οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλλιθέας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών έμαθαν σε χρόνο ρεκόρ ποιος είναι και που μένει, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στη σύλληψή του, αποτυπώθηκε σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε πιο κάτω.

Όπως μπορούμε να δούμε στο συγκεκριμένο βίντεο, στις 7 το πρωί της Δευτέρας (29/11) ένας άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και κρατώντας πιστόλι εισβάλει στο βενζινάδικο, σπρώχνοντας με δύναμη την γυάλινη είσοδο. Στη θέα του όπλου έντρομος ο 36χρονος υπάλληλος του βενζινάδικου υποχωρεί προς το εσωτερικό του καταστήματος.

Ο 36χρονος δράστης με γρήγορες κινήσεις μέσα σε μόλις 38 δευτερόλεπτα προσεγγίζει το ταμείο, αρπάζει χρηματικό ποσό 395 ευρώ και κατευθύνεται προς την έξοδο, με τον εργαζόμενο του βενζινάδικου να παρακολουθεί ακίνητος και τρομαγμένος. Βγαίνοντας από το κατάστημα ληστεύει και έναν οδηγό, ο οποίος περίμενε να φουλάρει το αυτοκίνητο του με βενζίνη.

Με την απειλή του όπλου αφαιρεί από τον 48χρονο οδηγό ένα σακίδιο πλάτης στο οποίο υπήρχε ένα λάπτοπ, πορτοφόλι με 30 ευρώ, προσωπικά έγγραφα, το κινητό του τηλέφωνο και ένα ζευγάρι γυαλιά, αντικείμενα συνολικής αξίας περίπου 1.000 ευρώ.

Επιβιβάζεται σε ένα γκρι Citroen μέσα στο οποίο τον περιμένει ο συνεργός του και εξαφανίζονται.

Λίγο πριν τις 10 το πρωί της ίδιας ημέρας, ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλλιθέας ήδη γνώριζαν τα πάντα για τον 36χρονο ληστή! Το δίδυμο των ληστών είχε σχεδιάσει καλά την ληστεία ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαν. Φρόντισαν το όχημα διαφυγής τους κατά την διάρκεια της ληστείας να μην βρίσκεται σε σημείο που έβλεπαν οι κάμερες, όμως η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Καλλιθέας αποκάλυψε ότι το όχημα ανήκε στην μητέρα του δράστη της ληστείας, με το νήμα της έρευνας να καταλήγει στην ακριβή διεύθυνση του σπιτιού του.

Σε συνεργασία με το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών ο 36χρονος ληστής βρίσκεται υπό διακριτική παρακολούθηση, χωρίς να αντιλαμβάνεται το παραμικρό. Την επόμενη ημέρα, το πρωί της Τετάρτης 1η Δεκεμβρίου παρουσία δικαστικού λειτουργού τού περνούσαν χειροπέδες.

Μέσα στο διαμέρισμα του, στο πλαίσιο της έρευνας βρέθηκαν: 43 μαχαίρια, 6 σφαίρες και ένας κάλυκας πυροβόλου όπλου, 6 φυσίγγια καραμπίνας, ένα πιστόλι ρέπλικα, μια ζυγαριά ακριβείας, γυάλινο σκεύος με υπολείμματα ηρωίνης, μια αντιασφυξιογόνα μάσκα και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα της μητέρας του, το οποίο χρησιμοποίησε στη ληστεία.

  • Δείτε πλάνα από τη ληστεία:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This