Μαρία Μενούνος: Παλεύει να γίνει μαμά, ακόμη και με παρένθετη, αλλά δεν τα καταφέρνει

Ράκος η Μενούνος!

Must Read

Σε παρένθετες, ακόμα και σε μέντιουμ, έχει απευθυνθεί η Μαρία Μενούνος, η διάσημη τηλεοπτική παρουσιάστρια των ΗΠΑ με ελληνική καταγωγή, για να καταφέρει να γίνει μητέρα, αλλά τα αποτελέσματα την έχουν απελπίσει.

«Όλα τα μέντιουμ μου λένε “θα αποκτήσεις δίδυμα”, αλλά εγώ σκέφτομαι ότι δεν θα αποκτήσω τίποτα. Τίποτα δεν έχει αποτέλεσμα» δήλωσε στο «Today Parents». «Είχαμε μια φανταστική παρένθετη και την αγαπούσαμε. Αλλά ο γιατρός μάς είπε ότι δεν επρόκειτο ποτέ να αποδώσει. Προσπαθήσαμε και προσπαθήσαμε και προσπαθήσαμε…» συνέχισε.

Η 43χρονη και ο σύζυγός της Κέβιν Αντεργκάρο βρίσκονται και πάλι στο μηδέν, με τις συνεχείς αποτυχίες να έχουν επιβαρύνει ψυχολογικά και τους δύο.

«Αρχίζεις να σκέφτεσαι: “Είμαι πολύ μεγάλη; Είμαι πολύ κουρασμένη; Είναι σημάδι; Είναι ένα μήνυμα ότι δεν θα έπρεπε να αποκτήσουμε παιδιά;”» εξομολογείται η Μενούνος για όσα περνούν από το μυαλό τους σε μια έτσι κι αλλιώς πολύ δύσκολη χρονιά.

Τον Μάιο, η μητέρα της, Λίτσα, πέθανε ύστερα από μακρά μάχη με τον καρκίνο του εγκεφάλου. «Έχασα τη μαμά μου, χάσαμε τον σκύλο μας και μετά χάσαμε και την παρένθετη… Το να προσπαθείς να κάνεις παιδιά μέσα σε όλα αυτά… Πιστεύουμε ότι τελικά ο Θεός μάς προστατεύει και ότι θα συμβεί τη σωστή στιγμή» καταλήγει η παρουσιάστρια με μια πιο θετική σκέψη.

Προανήγγειλε μάλιστα ότι τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει και πάλι τις διαδικασίες με παρένθετη. «Χθες βράδυ ήταν η πρώτη φορά που είπα στον Κέβιν “πρέπει να το ξαναβάλουμε στα σκαριά”. Νομίζω ότι είμαι καλά τώρα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This