Δύο νέα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον στην Αθήνα

Πρόκειται για ταξιδιώτες που είχαν φτάσει στη χώρα πριν ανακοινωθούν τα μέτρα

Must Read

Μετά την είδηση ότι η μετάλλαξη Όμικρον έφτασε και στη χώρα μας, με το πρώτο κρούσμα να έχει εντοπιστεί στα Χανιά, πλέον είναι γεγονός ότι η νέα παραλλαγή του ιού, έφτασε και στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο κρούσματα τα οποία βρίσκονταν υπό διερεύνηση από την προηγούμενη εβδομάδα, εντοπίστηκαν θετικά στη νέα μετάλλαξη. Οι ασθενείς που είναι θετικοί στη νέα παραλλαγή, φαίνεται ότι είχαν φτάσει στην πρωτεύουσα πριν ανακοινωθούν τα νέα μέτρα για τις χώρες της Νότιας Αφρικής.

Μετά από έλεγχο, οι ταξιδιώτες που είχαν φτάσει νωρίτερα στη χώρα μας, βρέθηκαν θετικοί στη νέα παραλλαγή, ενώ το γεγονός επιβεβαίωσε και ο ΕΟΔΥ. 

Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε, τα νέα κρούσματα δεν σχετίζονται με τον ασθενή Κώστα Αγγελάκη, ο οποίος ήταν ο ασθενής «0», και είχε ταξιδέψει από το Γιοχάνεσμπουργκ στην Αθήνα και από εκεί, στα Χανιά.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα της Όμικρον είναι πλέον 3 στη χώρα μας. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν νεότερα για την κατάσταση της υγείας τους, ωστόσο υπενθυμίζεται ότι ο ασθενής «0», είναι πολύ καλά στην υγεία του, όπως είχε δηλώσει και είχε πολύ ήπια συμπτώματα. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This