Συλλήψεις και προσαγωγές στο περιθώριο της πορείας για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν 4 βόμβες μολότοφ

Must Read

Επεισόδια που να σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τη μαθητική και φοιτητική πορεία για την 13η επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα, η οποία ολοκληρώθηκε «αναίμακτα» κατά τις 3 το μεσημέρι στην Αθήνα, μπορεί να μην υπήρξαν, η αστυνομία, ωστόσο, προχώρησε σε συλλήψεις και προσαγωγές υπόπτων.

Ειδικότερα, σε ελέγχους αστυνομικών σε ύποπτα νεαρά άτομα σε πάρκο στην περιοχή του Κουκακίου, έγιναν τρεις συλλήψεις ισάριθμων ατόμων, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν 4 βόμβες μολότοφ, κάτι που, με βάση τον νέο νόμο που τέθηκε πρόσφατα σε ισχύ, αποτελεί αδίκημα που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος, ενώ μαζί κατάσχεσαν και ένα μπουκάλι βενζίνη. Παράλληλα, προχώρησαν και σε 11 προσαγωγές για εξακρίβωση στοιχείων.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., μετά την πορεία στο Σύνταγμα, οι διαδηλωτές χωρίστηκαν σε αυτούς που κατέβηκαν την Πανεπιστημίου και κατευθύνθηκαν προς τα Εξάρχεια και σε όσους πήγαν στην Ομόνοια, όπου και διαλύθηκαν. Λίγο μετά τις 16:30 η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας αποκαταστάθηκε πλήρως.

Σημειώνεται ότι στις 6 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί μια ακόμη κινητοποίηση στην πρωτεύουσα, αυτή τη φορά από διάφορες οργανώσεις και συλλογικότητες της Αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This